Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drvosjeca i svi ostali mesetaru neka idu u njemcku otvore fabriku i prodaju svabi za 500 eura. Dno dna sta su drvosjece i hife uradile na bh trzistu
Metar drva 148 KM u zemlji gdje ima šume koliko hoces 🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑
Jak politicki lobi pa mogu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nafta da tece u rijekama kod nas bi opet gorivo bilo 3km. Nikakve logike.
Sta cu ovisit o rusiji kad su ugalj i drvo u nasoj zemlji.
Poskupilo gorivo za kamion koji ti doveze drva sve povlaci jedno za drugim
Ne ukidoše zabranu izvoza do kraja januara. Kolka će cijena biti u aprili?
Ratni profiteri i dusebriznici i mirnodobski profiteri/privrednici isti sljam i olos,samo ovog puta nema rata i neprijatelja!!!
Klasični bošnjo, krenuo od jednog panja i jedne sikire, narod ga prepoznao kao poštenog i radnog (što je naravnoi bio) I sad sere po narodu, krade na vagi (ni jedna njegova vreća nije imala ni blizu 15 kg.) I sere kao političar! To ti je kada se bijeda opari u BiH! Izgorilo ti sve dabogda!
Zanimljivo, al DRVOSJECA ne kaze sta bi moglo biti, ako se zabrana PRODUZI !
Zato sto smrad nije stajao sa izvozom!
Zanimljivo, al DRVOSJECA ne kaze sta bi moglo biti, ako se zabrana PRODUZI !
Eto vi molite Vladu da produzi obustavu izvoza, ne drzite skrivene tone i tone peleta po raznim magacinima i ne cekate da prodate po vecim cijenama. Sto ste zabranili penzionerima da kupuju na rate? Trebam platiti vama 6000 KM za jednu sezonu grijanja? Mami ga svojoj prodaj za te pare. Radije cu kupiti 3 klime, pa nek cijelo Sarajevo ostane bez struje od opterecenja, na sta ljude tjerate. A kad nestane struje moj Drvosjeca i ti ces prditi u fenjer ko i svi mi.
Mind games!!! Vide da narod ne kupuje zbog rasta cijena pa sad dizu duplo vise, ne bi li narod prepali...
Zaključali pelet u skladišta i čekaju da im uklone zabranu. Stoko, da prodate po cijeni od 400-450KM vratili bi pare, a ovako da Bog da vam istruhlo po skladištima, zabranu do decembra i lagano.
Upucas ove koji dizu cijene kako hoce i narodu dobro . Dosta je ovih oligarha koji se mnoze.
Ko pomjeri cijenu peleta ide u zatvor. Koliko je bio u maju ima toliko da bude i danas.
Ovim svim drvosječama poslati inspektore koje neće moći kupiti i cijena peleta u roku sedam dana 400 KM. Pitanje za sve vas....jeste li ikad dobili fiskalni račun pri kupovini peleta od ovih lihvara? Ili ga ova povlaštena kasta ne treba izdavati...
Trajna zabrana izvoza lopovima pa ovo nema granicu bezobrazluka gjde zastita potrosaca ko ce placat pelet 1000 km plate nmg pokrit ni hranu a kamoli ove cjene ogreva ovaj drvosjeca je najgori ne treba kod njih kupovat uopste I onako I'm je pelet nula kvalitete
BRAVO VLADO FBIH,SVAKA VAM ČAST.SLJEDEĆE GODINE IZBACUJEM PELET I GRIJEM SE NA UGALJ I GUME
REALNA CIJENA PELETA U BIH JE 250 KM.SVE PREKO JE NEISPLATIVO.
Valjda bi trebalo prvo misliti na domace trziste pa onda izvoziti. Morali bi zabraniti izvoz ili maximalno ograniciti. Mi treba da se smrzavamo a drzava dozvoljava izvoz. Zar nije dosta sto svo voce, povrce…meso… u Sarajevu je sve….“refuza”. Pa dokle vise….Zabranite ili maximalno ogranicite izvoz. Pocnite misliti na narod, one koji su vas izabrali ili koji bi vas trebali izabrati….