Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas bi babo odma dosao u skolu da .ebe sve profesorima sto njegom sin cisti dvoriste.. Treba roditelje prvo obrazovati i odgojiti pa tek onda djecu...
zadnji intelektualni i moralni skart predaje danas u skolama, ko nije mogao zavrsiti drzavni kupio je diplomu na privatnom i preko stranke se zaposlio u obrazovanju. dajte podatke koliko kojih diploma ima??
evo Sebija prva 11godina studirala pa poslije postala profesorica. ma hajte molim vas
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > > www.Hotmiss.top
Zato što bi većinom to bila djeca uhljeba na raznim mjestima, od Mjesne zajednice pa nadalje i mali procenat fukare.
“Drustveno korisni rad” kao kazna??Djeca treba da volontiraju na takvim mjestima, svojom voliom, a ne da se po kazni šalju tamo.
Sad se sjetili odgojnih mjera...demokrate naumpasce vam i milicija jos malo....he he
Degenek je oduvijek bio najbolji prirodni lijek protiv te bahate djece koja terorisu svoje vrsnjake. Degenek jednom, dvaput, triput i problem rjesen 100%.
Smanjenje vladanja nema apsolutno nikakvu posljedicu osim ako doguras do tog nivoa da te premjeste u drugu skolu gdje opet nastavljaju rade po svom.
jesu se navukli na ovaj shutterstock
pa to je kad je veliki broj nastavnika i profesora nesposobno za posao koji obavljaju,kupljene diplome
Dibro jutro Kolumbo
Ma samo po džepu roditelja i prepustiš da Babo dalje odgaja
@TopListaDemagogista Bravo!!!
Kod nas ne rade ni oni sto bi morali pa ni dzaci nemaju od koga nauciti
Ovo bi trebalo pod hitno uvesti. Teze djetetu a i odraslom padne da ovako ispstuje kaznu nego da mu smanji vladanje. Smanjeno vladanje je kod djece ponos.
Ma uvesti suspenzije+ovaj rad.. 2-3 fule i letis iz skole.. Pa bi roditelji poceli odgajati djecu kako treba...
@stgeorg Zar je bitno kako je u razvijenim zemljama.. gdje se cijeni zanje? Kultura drugacija i kod odraslih i djece... Kod nas se cijeni da si fukara, da tu je babo/tata fukara, da .ebu mater profesorima... Ima li toga u navedenim razvijenim zemljama???
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Cuj da skole izricu kaznene mjere, jos da u zatvor salju, hahah.
Disciplinska mjera premještaj u drugu školu se često zloupotrebljava i dovodi do ''sukoba'' između dvije škole. Naime ova mjere se izriče da bi se ''kotarisali'' nedisciplinovanog učenika umjesto da se u saradnji sa porodicom i školskim kolektivom ( nastavnici, pedagoško psihološka služba) i Centrom za socijalni rad učine dodatni napori.Svakom učeniku, a ne samo ''posebnim'' treba pružiti malo više poštovanja, podrške i znanja.
Tom "posebnom", sto maltretira sve oko sebe, treba pruzit podrsku u vidu batina. A premjestaj kao mjera vise ne postoji, bar u osnovnim skolama.
Balavcima, problemima, babinim sinovima treba samo dati vise podrske sto se tice motike.. nisu oni tu da uce, oni su to da prave nered... i njima paznju poklanjati... ma daj ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oni koji bi trebali donijeti te zakone imaju takvu djecu, tako da od toga nema nista.