Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..ovoga Mektića nikako da provalim, il je puk'o, il stvarno zna, il' ima damu do poda?!
POLITIČAR. Njihov modus operandi je da govore puno, a ne kažu ništa. Što više koristiš narodski jezik, to ćeš prihvaćeniji biti. Zato Mektića vole Bošnje, a kad ih pitaš da ti kažu jednu konkretnu stvar koju je on uradio za boljitak države, ušute se.
POLITIČAR. Njihov modus operandi je da govore puno, a ne kažu ništa. Što više koristiš narodski jezik, to ćeš prihvaćeniji biti. Zato Mektića vole Bošnje, a kad ih pitaš da ti kažu jednu konkretnu stvar koju je on uradio za boljitak države, ušute se.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je da Srbija nema original Dejtonskog mirovnog sporazuma, a da je nakon 5. oktobra 2000. godine nestao i papir na kojem je bivši američki izaslanik Richard Holbrooke potpisao da Amerikanci nikada neće priznati nezavisnost Kosova.
COVJEK ZNA! IZ NARODA! KRALJ!!
Pa ovaj Mektić više vremena provodi na TV ekranima nego na svom radnom mijestu
Da ima ovakvih vise ova drzava bi stala na noge
samo pricate a smijete se, djela a i zaboli vas karina zajahali imate a ja nemam sta da jedem navecer
Pa konju jedan što sjediš za kompjuterom, idi radi i zaradi, kako god možeš ovdje komentarisati tako možeš i da radiš zekane
Mekta ima muda do poda samo nije namazan,takvi ne prolaze ovdje..
Meni je Mektic simpa. Brate u ovom crnilu on mi dodje ko mojim roditeljima CKALjA.
Mektića za predsjednika, da razbuca ovu bandu
I dalje tvrdim. Mektić je ministar nesigurnosti! Ništa bolji od ostalih.
Halo klikač! Ništa ti negativni klikovi ne donose. Neće ga klikovi zadržati na poziciji. Neće ništa biti načitaniji i draži ljudima. A kad već vjerujete da hoće, onda bar nakucaj 500 negativnih na komentar, inače će ministar nesigurnosti biti nezadovoljan. Ima načina, samo trebaš malo proučiti. Haahhaahah
Dragan Mektić - Don Quixote!
--- formairali predmet Uzeli predmet, stavili u fasciklu a fasciklu u podrum gdje na vratima piše: ZA POTPALE !!
Za tu ruzicu sam cuo da vedri i oblaci pravosudjem tk ona je ta koja odlucuje ko dolazi u obzir da napreduje i bude primljen..
Ja sam čuo opet da ježena guja za krimose svih formata, kalibara i struktura, a raja prića da je se najviše boje političari. E sad šta je istina ??
SAMO U KOST Dragane, svaka ti se pozlatila, svaka ti dala. Imaš podršku naroda, Hrvata i ostalih nacionalnih manjina. Borci uspostavite stražu u kantonu Tuzla ako se Sebija još samo jednom pojavi u Tuzli izvadite joj grkljan, ko što ona javno prijeti ljekarima u KCUSu ! Stavite saobraćajnu tablu pred Tuzlom : PSIMA I PORODICI IZETBEGOVIĆ ZABRANJEN ULAZAK nerk se zna ! Nek idu u Dubai, Kwait , Arabiju, Iran ko što se Siladžić 100% skarsio u IStambulu !
Kada bi doslo do efikasnog rada Tuzilastva i Suda BiH to bi za BiH bio kao Dejton 2, prvi je zaustavio rat drugi bi donio investicije, pa poslije slucaj Zukic koji Njemac , Austrijanac, bilo ko da investira ili uzme pod koncesiju nesto na 30 godina, i da mu Zukic i ekipa pocnu iskati pare za dozvole i ucjenjivati ga, sta covjek da uradi??
Mala drzava a puno skuzbenika i kvazi politike. Svak svakog zna. Svi puni aferima. Zacaran krug.