Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanski predsjednik i hrvatski podpredsjednik. Spojio dvije funkcije u jednu.
on je hercegovački predsjednik?
@iiv Do kada? Broj prvačića u Hercegovačko-neretvanskoj županiji se smanjuje iz godine u godinu. U Osnovnu školu Stolac u kojoj se nastava odvija po hrvatskom planu i programu u prvi razred je upisano 9 učenika. U Prvu osnovnu školu u Stocu, gdje se nastava odvija po bosanskom planu i programu upisano je ukupno 39 učenika.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hoće li posetiti spomenik Draži Mihailoviću u Čikagu?
hoce Rudonja laktaski ga zamolio
@Dr.Baltazar Ima u Čikagu, ima u Australiji, u Kanadi. Naravno da treba biti, on je bio vizionar, oslobodioc i veliki patriota. Dobitnik je medalja iz Amerike, Francuske, Engleske itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pobrinuo se Čović za finansiranje svoje kampanje i udario svećenike i dijasporu po ušima. Šta li im je slagao zauzvrat? Ugovor s Vatikanom o dotiranju crkve iz budžeta njegove virtualne države?
Nisu oni hrvati oni su bošnjaci katoličke vjere :)
ti si fašista islamske vjere
Diglo mu se za glasove kad vise hrvata zivi vani nego ovdje.
Sprci li ti sta na putu lopovcino...?
Slike ko scene iz filma KUM 3
tigarbengalski25 bojim se da poslije udruzenja mogli biste postati mackebengalske.
posto u BiH sve je politizirano i sve se radi o "naciji" ili bolje reci vjeri, onda bi bilo logicno da na nivou drzave porez da se placa po "naciji", sto znaci sve sto placaju bosnjaci prefixa mislimani idu za njihov razvoj, sve sto placaju pravoslavci da ide njima i takodjer katolicima. Ja licno misli da poslije ovakve podjele trazili bi i pravoslvci i katolici da se ova drzav uredjuje kao gradjanska drzava bez ikakvih prefixa. Valjajlo bi probati, testati ne ksota nista!
vidi se ova kultura življenja ..ah ta zapadna civilizacija ..neki to ne mogu da shvate
Sve je to srpska zemlja!!! Od bosnjaka zemlja je u turskoj. To je poturceni Srbin niskoga karaktera ! Prvi kralj bosne Tvrtko Je Srbin , ljiljani su srpski znak!!! Nikada talibani nisu jiti ce imati drzavu u evropi! I taj rezervat od 23% ce kad tad biti preuzet jer evropa nikada nece dozvoliti da talibani imaju svoj komadic drzave oficijelno a kamoli citavu BIH o cemu sanjaju haha da nestanu srbi i hrvati da odu ? Nikada! Ostro hrvati i srbi protiv mosnjana !!!
da ti kaže HRVAT...prvo s obrazuj i piši istinu Tvrtko je bio više katolik nego što ti želiš priznati, kao drugo u to vrijem su se velikani međusobno ženili da ne bi ratovali i treće LJILJAN je ćisto HRVATSKI simbol...malo proući povijest...i na kraju nije problem da se udružimo protiv arnauta ali prvo vi priznajte istinitu povijest i zakunite se na kosti Cara LAZARA da više nikad za nikad nećete nas napadati i otimati našu zemlju..pa da krenemo protiv ovih
Mosnjaci ne spominjite bh Hrvate kao ustase zar se ne sijecate da su vasi svi bili u ustaskom pokretu malo prije konvertiranja u jugoslavene.
Je zgodan Dragan...vole te tvoji Hercegovci...mwa
Ne bunite se kad Baki uzima casove sisanja ovaca u Kazahstanu i Pakistanu?Kad Hrvat ili Srbin ode negde onda idu komentari tipa to narod placa.Nemoze se tako u buducnost😜
donacijeeee
njih 6 a on sam covo je svašta tamo radio