Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahhh vidi nam scepe iz Gusinjjaaa kao pregovaraa, bre, sa rasturacem Bosne o njeenoj buuducnosti :))) Ne vidjah odavno za jednim stolom vise tona kriminala, lopovluka, prevara,ubistva... Hebo vas onaj ko vam omoguci te stolice, a vi njega.....krmadijoo
Molim dragog Boga u ove mubarek dane da kazni SDA i njihov derivat SBiH najtežim kaznama zbog dijeljenja ove države u Dejtonu. Dok oni nisu potpisali Republiku Srpsku i dali joj međunarodni subjektivitet to je bio samo privremeno okupirani dio BiH koji nije značio ništa. Danas, a ni za 50 godina neće se moći kvalitetno ispraviti greške koje su tamo napravili kadrovi ovog nepismenog političkog pokreta. Isprdak tog pokreta je i Radončić.
Ja molim Dragog Allaha S.W.T da ti podari pamet jer si ocito glup ko neka stvar a sto se palis na smradoncica to je tvoj problem, otvoreni neprijatelj nas Bosnjaka a sto se pak tice SDA i SBIH pa nisu oni potpisali DAYTON vec Rahmetli Alija koji nije imao drugu opciju vec da potpise nametnuti sporazum i nevrijedi se vise raspravljati s tobom jer si ocito glup i slijep pa vjerujes ovom (smradoncicu MASONU, POLTRONU) koji se jedini na balkanu voza u blinda autu vec 20 godina,zasto ???????
Bosnu je SDA sje3ala od rata, preko Dejtona, poslijeratnog vremena, sve do danas. U svakom vremenu su pravili kardinalne greške. U ratu radili s pogrešnim ljudima, u Dejtonu aminovali RS, poslije rata popljačkali i ugušili ekonomiju. Rezultat je da su oni postali bogatuni i gazde ove države a mi narod na rubu opšteg socijalnog kraha i zajednica koja se smatra najprimitivnijom u Evropi. Je3o te Radončić a ti njega.
A gdje vam je šef Dodo i njegov potrcko Zlaja?
Zlaja ti je kod mame, a taj drugi je vjerovatno već bio tamo pošto mu tepaš.
Dzema sine dragi kako to mozes reci svom babi pa babo tebi kara mamicu a ti tako!Djubre malo!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...kad čović završi u zatvoru, znači da smo u predvorju eu :)
Neću prestati dok ne posijem Sanđačko sjeme bilo gdje narodu je potrebno
Da Allah sakloni i sacuva jednom udbas uvjek udbas bar ja to tako vidim!!!
Sve moguće kombinacije su isprobane, sve inekako, ali samo SDA ne mješajte ako za Boga znate!
hahaha, jadi moji, Bosno moja pređi na drugoga
Sramotno da se onakav diskriminirajuci Zakon o JMBG usvaja. Posto ste svjesni (ti i SBB sa SDP-om) da cete opet osvojiti fotelje jer narod ne razmislja puno o izborima (i toga ste dobro svjesni pa radite sta hocete), krenuli ste u finu podjelu drzave. Ovo me podsjeca na 93-cu, kada je tadasnji vrh bosanskih muslimana htio da podijeli drzavu. SRAMOTA
Pa da kad je prigustilo, ajmo pobjec
Srbima polako pravi državu a hrvatima će prvo entitet pa onda državu. RISTO ĐOGO NIJE MOJ PREDSTAVNIK I NIJE NJEGOVO DA PRODAJE ONO ZA ŠTO SE MOJ OTAC BORIO!!!
Fahro izbori se sa ovim nacionalistima i odvedite ovu zemlju u EU
Jasta h8er, scepu za rucicu i preko sandzacke vrleti i vukojebina kreni ka EU... Nikako da zaboravite opanke obuti, inace nece vas primiti u Euorroppii
Pa imas li oci ako nemas mozak pa zar ovakav lik moze negdje da nas odvade? Tebe neka vodi a ja cu sam po svoj prilici ADO NO!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)