Molim dragog Boga u ove mubarek dane da kazni SDA i njihov derivat SBiH najtežim kaznama zbog dijeljenja ove države u Dejtonu. Dok oni nisu potpisali Republiku Srpsku i dali joj međunarodni subjektivitet to je bio samo privremeno okupirani dio BiH koji nije značio ništa. Danas, a ni za 50 godina neće se moći kvalitetno ispraviti greške koje su tamo napravili kadrovi ovog nepismenog političkog pokreta. Isprdak tog pokreta je i Radončić.
Ja molim Dragog Allaha S.W.T da ti podari pamet jer si ocito glup ko neka stvar a sto se palis na smradoncica to je tvoj problem, otvoreni neprijatelj nas Bosnjaka a sto se pak tice SDA i SBIH pa nisu oni potpisali DAYTON vec Rahmetli Alija koji nije imao drugu opciju vec da potpise nametnuti sporazum i nevrijedi se vise raspravljati s tobom jer si ocito glup i slijep pa vjerujes ovom (smradoncicu MASONU, POLTRONU) koji se jedini na balkanu voza u blinda autu vec 20 godina,zasto ???????
Bosnu je SDA sje3ala od rata, preko Dejtona, poslijeratnog vremena, sve do danas. U svakom vremenu su pravili kardinalne greške. U ratu radili s pogrešnim ljudima, u Dejtonu aminovali RS, poslije rata popljačkali i ugušili ekonomiju. Rezultat je da su oni postali bogatuni i gazde ove države a mi narod na rubu opšteg socijalnog kraha i zajednica koja se smatra najprimitivnijom u Evropi. Je3o te Radončić a ti njega.
Prikaži sve komentare (24)