Komentari (319)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li pisao NATO-u da nipošto ne primaju Finsku i Švedsku?
🤣🤣🤣🤣 Legitimni samo kuka 🤣🤣
Nek se nominira za clana predsjednistva iz Republike srpske. Koliko će li biti cijena glasa ove godine??Trebala bi biti veća,pošto je sve poskupilo..
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Je li pisao ćirilicom?
Imaju li Bošnjaci paritet u Širokom Brijegu ili Ljubuškom? Otpili!
Jedini legitimni predstavnik hrvatskog naroda je Željko Komšić.
Frajerr parazitira na komišiću već godinama. Da ga nema, izmislio bi ga!
Bošnjakistan i Al Bosnjaki na aparatima
Jok, nego ljudi.
eno Pusicka i Mesic neki dan kazu da si ti jedini i najveci problem za hrvate u BiH i tvoja klika, sta ce mo sad ,a ima milion jos drugih hrvata koji isto kazu .Ti Yugoslave si zavrsio sa predsjednistvom za sva vremena
floskula je u samom pocetku da na izbore izlaze srbi,bosnjaci i hrvati i da oni glasaju.Istina je da na izbore izlaze gradjani BiH i koji glasaju za svoje kandidate.Sve sto prica ovaj Yugosklav Covic je nabuloza.Ja znam da je samo jedna istina,a to je da ovaj Yugoslav Covic vise nikad nece biti clan predsjednistva pa nek kmeci koliko god hoce.Samo jos vise jaca poziciju naseg jedinogo pravog predsjednika Zeljka Komsica
da se ne zavaravamo više, svakome je jasno da si ti zločinac i zakleti neprijatelj bih i šta ti misliš pod teritorijalnom reirganizacijom, ali i tebi treba biti jasno da se ti tom svojom reorganizacijom možeš pokušati baviti samo u zapadnohercegovačkom kantonu ako ti bh hrvati dopuste, a ni oni neće. a za bosanske hrvate ti ne trebaš brinuti, oni će u bih uvijek imati u najmanjem jednaka prava kao i bošnjaci, jer oni su bosanskohercegovački hrvati.
Ma vidi molim te, građani EU, a u BiH konstitutivni? Po principu kako mi gdje kada odgovara. E ne ide to tako Čoviću. Predlažem da napišeš žalbu Šušku, a možeš i Upravi vodovoda, jednako pije vode.
A sta je sa presudom Sejdic-Finci? ne spominje je?
sta drugo ocekivati od latentnog smutljivca i shoopka...
Tebe treba ukinut da Hrvati konacno prodisu i da vrate Radobolju kuda je tekla dok to ne urade nema im nafake
Molim te hajde izbacite barikade. Da vas jednom za vazda vratimo u realnost. I nek vidi onaj narkoman koliko se pita u BiH.
Kako uporno lažu ovi fašisti da je to nesnošljivo. KO i oni sami.
Ovi u psihozu uletili više od, straha, da izgube vlast jbte,ali svi od reda,. ebe se njima za narod, ode fotelja a možda i zatvora zaglave
Izgleda da ovi svi komentatori jedu zlatnim kašikama. Samo im je bitno da izaberu Bakira i Željka i oni sretni i zadovoljni.
Ma gdje čitaš u komentarima, to sto pišeš? Na kolektivnu psihoanalize vas treba, paranoici I sizofrenici.