Komentari (233)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahaah ono, ako si predstavnik hrvata u BiH i ako se ogrneš zastavom vatrenih to je dokaz da si pravi čovjek za taj posao. Kakav Josipović, vidi ovog hrvata silnog :D
ma covic paksu...isto ko oni debili u vitezu,ajd sto su navijali za vatrene,to ne smeta,al sto su palili zastave nase(da budem jasan,i debili iz viteza a i ovaj debil ruse drzavu,samo na razlicite nacine) (:
Nakon toliko godina mi umjesto da napredujemo samo tonemo a što je najgore sve više i više se približavamo atmosferi iz 90tih. Sve zaslugama političara a na kraju sami smo krivi što nismo rastjerali bagru. Sve prijeratni siromah i uhljup, danas se dokopali novca i odmah vile prave i glupiraju se - eh, kad sirotinja dođe do para čudi me da išta funkcioniše. E tako onda dođe i do paljenja zastava i sve ostalo što ide s tim. Da se ne desi nešto loše mene bi čudilo. Goni ih, samo nek su dalje od mene.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Izdajica, ustaša, lopov, licemjer, rušitelj BiH- jednom rječju Čović
Zna se sa nasim parama, a mi ni za kifle.Sve to treba protjerati kome se svidja Hrvatska, Srbija,Sirija po zelji.
Neka ide gdje hoće, samo nek ne troši državne pare ... Ako želi, što se mene tiče, neka navija za Tursku ili Rusiju
Ljudi, ne mozemo mi njega natjerati da voli zemlju koju kao politicar pljacka nemilice. Najveca mi je zelja da se Zeljko opet kandiduje za Hrvatskog clana predsjednistva i da ih izdominira. Pisam im se na kosti oca nacije !!!
Mislim da nije oke da jedan od lidera BiH politike tek tako javno pokazuje na cijoj je strani! Znaci kada bude imao neku priliku da donese zakon u vecu korist Hrvatske nego na stetu BiH, on ce ga donjet, potpisat?! Mislim da ovo moze sam u BiH i ni jednoj dr.drzavi. Ovo je omalovazavanje. Da je on samo gradjanin BiH, bilo bi mi svejedno!
Covicu prelivodo, sjecas se kad si se do 1992 cirilicom potpisivao? Cuj navija za BiH, nemoj svegati dragog, dosao si tu sa zastavom herceg bosne i u dresu HR da ko fol navijas i za BIH. Jel to ono navijanje kao i na referendumu 1992 pa udri po drzavi poslije! Ko vas ne zna skupo bi vas platio, lukavi latini
za 30-40 godina u sljedecem ratu najebat ce i hrvati a i srbi jer na ovim prostorima historija se ponavlja i zivi se od osvete
...ŠTA ĆE JADNIK IMA PLATU,DODATKE ,SA STRANE PRIMA BOG ZNA KAKO ...UBI SE OD DOSADE PA MORA OVAKO...ALI ŠTA KO NAS KHEBE KAD OVAKVI IMAJU I PREVIŠE A MI MLADI NA BIROU NIŠTA...A JA PREDIZBORNA POČELA SAMO NE ZNAM KAKVE OVAJ POENE SAKUPLJA...LAGUMDŽIJA SE SJHEBA PO SVIJETU I TRAŽI POMOĆ OVI SE SLIKAJU I NAVIJAJU ZA KOGA HOĆE ,JOŠ ĆE SEZONA ODMORA MA KOGA OD OVAKVIH ZABOLI QURAC...
LAGUMDZIJA I IZETBEGOVICU, KO JE COVICU PLATIO BORAVAK U BRAZILU DA BODRI HRVATSKU?
IMA PRAVO NAVIJATI ZA KOGA HOCE, ALI MORA SAM SEBI PLATITI BORAVAK U BRAZILU!
Ovaj čovjek je nevjerovatan. Prvo se potpisuje ćirilicom i glumi Srbina,a evo sad je veliki navijač Hrvatske reprezentacije. Zbog ovakvih je i Franjo umro.
nije bitan ..
ima se može se, ustvari državna kasa ima, a Čova samo zagrabi
zbog mojih prijatelja i poznanika, Hrvata iz Hrvatske mi je zaista žao što je Hrvatska sinoć "pokradena" ali zbog ovog i šupaka iz hercegovačkog kamenjara kao što je i ovaj, mi je drago što su zijanili. Piz.a ti materina. Otišao si tamo od mojih para i para drugih rijetkih zaposlenih u ovoj državi i nemaš ni trunke srama nego se javno eksponiraš u dresu druge države!!!
Samo da kazem... Ahmici
Glupani, poruka je bila negativna... Za one bosnje sto navijaju za kockaste da ih napomenem...
Boli me briga za koga će ološ, kriminalac, nacionalista navijati.Pa, tekstovi o tome su degutantni !
Pravi vatreni kurvat i ustaša iznad svega! U kurvatskoj bi mogao biti samo portir.