Komentari (253)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako neki bosnjak, srbin ili hrvat bira nekog ko je po njemu bolji i vise zasluzuje tu funkciju a nije "iz reda njegovog naroda" to je njegovo ustavno, moralno i svako drugo pravo. Sve ostalo je nacinal-isticka retorika podjela gdje se takav pogled na drustvo namece svima, pa i onima koji ga apsolutno iz opravdanih razloga ne zele. To je politika koja je podijelila i gotov unistila BiH a izmedu ostalog odgovorna je za 100ne hiljada ubjenih i preko milion prognanih.
Dje si Čoviću, komunjaro vlaška?!
Dejtona 2 će svakako biti, samo, tebe Bakira,Milorada i naravno Fahra neće biti ni u tragovima. Takođe, izbornog zakona bez Člana o vanrednim izborima mora biti, jer tada, bez toga nema ni jednog zakona ni u pomisli!
Jadna je tebi majka ako se opet zarati, Covicu. Kao i Bakiru, i Dodiku, i svima vama cobanima koji ste navukli odijela i strizete ovaj maloumni narod kako vam volja...
Nitko vam danas nema love na Balkanu za nekakve ratove...chill out
Nađite rješenje tako da se mogu kandidirati i ostali narodi na izborima, ne samo ova tri. To i traži odluka ustavnog i europskog suda.
hahaha koja lafina,samo me birajte vazda imam rezervne planove ;D
Ovaj bi da on bira glasače, a ne glasači njega.
nemozes ni toalet papir kuci zamjeniti.
mozes ti imati planove kakve zelis, i mozes se samo nadati da ces ti promjeniti izborni zakon na nacin da 9% moze da handri vise od 50% gradjana BiH.. mozda je malo rano za predizbornu, ali svakako je tanka...
Dragan Čović: Izborni zakon ćemo definitivno promijeniti, imamo i rezervne planove... kojima ćemo hravtsko pučanstvo sa sadašnjih 9% u BIH da svedemo na 3% narednih 15-tak godina.
Evo ja ko Bosanac biram Peru iz Viteza za predsjednika,jel se to ne poklapa sa izbornim zakonom,ja samo kazem sta mislim.
APP! imamo rezervni plan ?!
Izmjenit ce narod sve vaše lopovski zakone. Tvoj život covicu kao i ostalih lopova, bez obzira iz kojeg stada, bit ce izmijenjen ,SIGURNO !
Al u kurcu:)samo pišete i pišete. .oni rade sta im volja.
Kme kme kme
Ma mrs vise povampireni nacionalisto.Sve sto radis je kradja i pljacka.
A hebenih "Evropskih Vrijednosti" ..ili onako kako ih HDZ vidi iz svog pro-fasistickog ugla..
...kako ih HDZ vidi iz svog pro-fasistickog KUTA:)
ovaj ce syebat hrvate u BiH kao sto doDick radi srbima. zivi bili i vidjeli
Ovaj toliko grebe katolike, da se ne samo oni iz BiH iseljavaju ubrzano, nego i oni koji su izvan BiH, odricu se BiH drzavljanstva.
Njemu je bitno da zapadnu Hercegovinu odvoji za HDZ, tj. za sebe, zato je i dao ovako nelogican prijedlog za izmjenu IZ. Njemu cak nije stalo ni do Hrvata u Hercegovini, ako cemo iskreno. Jedino do cega je njemu stalo je da se osigura u buducnosti od kaznenih progona, i da zadrzi ono sto je pokrao. Zato mu Dodik i jest najprihvatljiviji koalicioni partner.