Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik bi prije raznio citavu RS dinamitom nego prepustio stolicu, ali ne sto voli RS, nego sto voli pare. Samo mi nije jasna ta raja kako ga ne skonta, zasipa ih nacionalsitickim parolama a uzima im hljeb iz ruku.
@nadrinicuprija Dobro kralju, nego zazuh rijetku ka(H)vu, bome ce me procerat.
Bojim se da bi i promjenom pozicije, mentalni sklop ostao isti. Ipak je bolje da Dodik ostane na vlasti, kako bi bosanskohercegovački entitet RS doveo do kraja sunovrata, dolaskom na vlast recimo Čavića, međunarodna zajednica bi cijelu klimu doživjela kao neki novi početak.
@Zivojin Misic Vojvodo, krme te ubolo, šta si zapjenio!?
A kuda mislite sa Laktašenkom poslije političkog pada? Hoće li samo preći u Srbiju, Kipar, Rusiju ili će morati da položi sve račune - do jednog? Sada je samo priča, posle izbora će morati na red i djela!
Ukidanje Rs i federacija mirna bosna i Hercegovina
Jbte u ovoj državici je sve nekako slow motion. Nikako da se ovi političari porokaju između sebe...
Nemojte nam dirati dodu, ziv i zrdav on nama bio..
Ovo je jedini političar koji se javno izvinio za počinjen genocid u Srebrenici, koji je priznao da je počinjen genocid i da su to uradile Srpske vojne jedinice! Dragan Čavić je jedini kompetentan da Entitet RS i BiH može da predstavlja u pravome svijetlu da otvori oči mnogima koji su zalutali u tom entitetu i mislim da će dobiti podršku od međunarodne zajednice na slijedećim izborima, što nemora da znači da će se desiti kao i sa Dodikom koji je obečavao prije pobjede na izborima sve i svašta!
ma on je pustio korijene i naucio da uzima lovu, pa nije lud da napusti. tesko cete ga skloniti sa fotelje... a srbi bi progledli da njega nema, nisu ni svjesni koliko im zlo cini... slijepo mu vjeruju...
ko mi? ko kome bira? nemas pojma ni ko sam, niti kako se zovem, odmah gluposti pises... a a sto se tice dodika i budala vidi koliko za par godina je ostvario, i koliko ima love na racunima, a o nekretninama da ne pricamo... pa ko je tu budala ko pametan nije tesko prosuditi... a narod jadan se i dalje pati i jedva sastavlja kraj sa krajem...
Izgleda da je ovaj Čavić najrealniji političar iz RS-a !!
AGRESORSKI ČLAN SDS
Ma vi ste glup narod, neće Dodo otići još zadugo, jer vama trebaju onakvi krkani i kabadahije da vas vode, jer vi ne znate drukćije, samo sila nigdje pameti.
prvo ce se pojedinci pobrinuti da dodik ne dobije izbore, tj da ne ostane na vlasti.. AKO ipak ostane, medjunarodna zajednica ce ga skinuti silom.. kako god, dodik odlazi sa scene sto onda povlaci sudske procese za sobom..
Misicu Zivojine.. to nije predvidjanje.. to su notorne cinjenice iz vrha potvrdjene..
Isto sranje, ali evo prilike da kažem još jednom "nabij se na nešto i ti i dodik"
Za jaku i prosperitetnu Bih je potrebno najprije da iz Federacije pusu povoljni vjetrovi,ovako sa kriminalnom SDA koja koci sve zivo se nije nadati nicemu.
Pa i ako Dodik izgubi dolazi SDS ....ista govna.....
Ali najjaci nik na kliksu, svaki put kad vidim tvoj komentar oplacem. Nisu ista govna, niko nije govno ko Dodik.
ma svi su oni isti.sto bi se reklo ha govno ha kaka.sds=snsd sve je to genocidno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
obicnom malom covjeku je sve svejedno...sve su to kriminalci, organizovana mafija koja se obogatila enormno i koji igraju na kartu nacionalne mrznje...a mi gladujemo i lajemo
Šta obični, mali čovjek? Čovjek je ili miš i kukavica ili uzima svoju sudbinu u ruke i upravlja. Kakav mali čovjek? Jesu vas u mozak!
Lakn cemo sa dodikom ako narod nije gladan cava...