Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaba jaro, i tebi je cvaja hahahahaha
Možda dobije prebivalište na osnovu žene, pa izboksuje popust.
hahhahaahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja komentara odvratnih: je'l Maja Muslimanka, što je dao pare, i njemu je 20 km karta... Koji smo mi bolesnici a čovjek je zaslužio da se po njemu da ime ili gornje ili donje stanice prije nego po nekom radniku koji je (kao hiljade Sarajlija) poginuo spašavajući glavu! Pogledajte kako su obučeni, nema odijela, fitilja, Rolexa... a milioneri, koji na ove bolesne komentare mogu gledati samo s prezirom!
I ti pokaki na kraju komentara, a kontam napokon jedan pametan. Pa bolan zaslužili su obojica, ON BI SAD SVOG maknuo, žrtvu agresije, čuvara žičare, da ustupi mjesto nekom stranu. Dokle ide ta naša iskompleksiranost.
@BosnaUinatSvima Ja sam rekao gornja ili DONJA stanica! Također sam naglasio da su hiljade Sarajlija ubijene na svom radnom mjestu a osim nadgrobnog spomenika njihova smrt nije obilježena ničim drugim! Zašto bi, sa dužnim pijetetom, Ramina smrt bila bitnija od neke druge? Čovjek se zatekao tu, pokušao da pobjegne , i ubijen! Istresi ti 8 miliona onako, bez veze hadžo!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Offermann TITO
Da ovog čovjeka nije bilo, ne bi je mi napravili za još 26 godina, zato malo respekta prema ovom čovjeku nije na odmet.
Aferim Offermanne.... Germani su marljivi ljudi, zeznuto je samo kad su na pogrešnoj ratnoj strani. Srećom, u šestdesetak godina etički su primjer ostalima što je rezultat šamara nakon II svjetskog rata.
Dobri covjek,sva sreca neka ga prati u zivotu
Donator Offermann uoči početka rada Trebevićke žičare -------- hahahahhah A ja se bas pitam, "ajde yebote bar ZICARU da poturcenjaci naprave kad nista drugo ne mogu,.pa svaka cast...hahahahahahah kad ono,...opet SADAKA...:):):) jadni ste da jadniji biti ne mozete,...sadaka zohari mali
...kad razmislis ne postoji NISTA ...ali nista na ovoj planeti a da je djelo ovih poturica sto se vabe od 1992-ge "bosnjaci" Yebote,..pa sve vam drugi i prave i rade vi valjda samo znate napraviti cumez na 4 vode zastrt tepisima sa minaretom,..ostalo tabula raza:):)
Covjek dao 8 miliona maruna, bas me zanima jesu li njega konsultovali u vezi cijene karata?
Covjek dao 8 miliona maruna, bas me zanima jesu li njega konsultovali u vezi cijene karata?
Svaka čast ljudino, sve pohvale g Dr. Edmondu Offermanu i onima koji su istinski radili. Njegovo ime zlatnim slovima upisati na polaznoj stanici i istoriji grada. Na jesen će združena stranačka birokratija pripisivati sebi sve i svašta pa i žičari, ali ćemo ih po zlu pamtiti po naftnim akcizama , talasima poskupljenja i drugim "reformskim agendama".
Doktore Ofermann zajebi ti tu priču..!! Opet ne bi bilo ništa od te priče sa žičarom da nije Skake Abdulaha .
Edmonde Offermann, I personally wish to thank you for your donation and perseverance to make sure Sarajevo has Cable car line again. My question to you is,what do you make of this discriminatory pricing for foreign visitors?
Pod hitno mu SIPU poslati da utvrde naši političari odakle mu novac...cuj on donirao a nije nama u dzep ništa stavio...eee ne može to tako...
Covjek htjeo povuci sredstva,da se inzinjer i par pravih Sarajlija poput Ekice ne zainatise nebi se projekat ni zavrsio.A narod poslije 14 h kad se izredaju sda,skake i zolje moze u obilazak. Sadrzaj gore je nikakav,usluga jos gora provjereno.Narode,dekicu i sendwitche i pokoji sokic,mineralna je 3 km u nazovi hotelu i to olympia kafa 2,50.Covjek se ne bi ni bunio ali i cekas uslugu dugo.Radnici su juce cistili cestu ali ko da je96
Covjek dao 8 miliona maruna, bas me zanima jesu li njega konsultovali u vezi cijene karata?
A đe je ona " Finansirano od poreznih obveznika zato mi plaćamo 6 a stranci 20"...Kako te SDA nije sramota? Stranci donirali SADAKU ZA SKAKU a on njima bum ..daj cvaju za krug
Osunetišete moj Offermann-e za 4 EUR hladno