Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva dobra viest? Ovo sto je izglasano su predstavnici iz manjeg entiteta htjeli citavo vrijeme. Nije dobro za BiH. Pitajte te se sta?
primjer ispranog mozga od strane SDA
korisnik1234* za nečije udobne fotelje, kao i u svakom ratu
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Heh, glasajte za slucajnog Zlaju i bandita Fahru. Sa laktaskom mafijom u nove izborne "pobede". Novi moto Zlaje slucajnog i Fahre bandita: Ispunjavamo sve cetnicke zelje po kratkoj proceduri i jednoglasno!
ISPUNJAVAMO SVE CETNICKE ZELJE PO KRATKOJ PROCEDURI, JEDNOGLASNO BEZ IJEDNOG SUZDRZANOG GLASA! GLASAJTE ZA NAS 2014, Ovaj reklama je odobrena od, DRZAVA ZA DODIKA SA SLUCAJNIM ZLAJOM I BANDITOM FAHROM
Znamo svi ko je prodao 49% teritorije BiH i ko zeli da podijeli Federaciju na 2 entiteta. Uredu je.....
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Jos jedan zakon na stetu BiH a u korist rs-a uz saglasnost sdp-a...fino su ovo kmeri provukli na mala vrata...prvo frka protesti pa se onda malo stisalo i zakon usvojen bez rasprave...u stvari znalo se da ce se ovako i zavrsiti...
znaci opet nas prodadose crveni kmeri
Jest da su pojeli pola godine i više na ovu glupost, ali hajde. Priča je završena konačno, idemo dalje. Ako i kad se država razvije i dođu prava ljudska prava, biće ukinut model lokalnih dodjela i biće nasumično biranje na cijeloj teritoriji. Ne zato što će to tražit ne znam, Sarajevo ili Banjaluka, nego će to tražit manje sredine jer će neko pomislit da ga takva dodjela diskriminira. Ukratko, ako si rođen na selu, dobiješ seljački matični. a ako si u gradu onda gradski. Mada ti piše gdje si rođen u svakom dokumentu, al haj... možda če se i to ukinut. U Americi je bio sličan slučaj, pa su to regulisali. Daleko smo mi od toga bar 50 godina.
TAJ SU PRIJEDLOG SRBI DALI I PRIJE PROSVJEDA PRED SKUPSTINOM.NEKA MI SADA BOSNJACKI POLITICARI OBJASNE STA SE TO DANAS DOGODILO DA SU DEFINITIVNO DRZAVU PODJELILI.
prodali bi crveni kmeri za fotelju i mnogo vise nego ovo
prodali bi crveni kmeri za fotelju i mnogo vise nego ovo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
*** mater onom vlahu aci pejoviću http://mojusk.ba/vijesti.php?id=21402
Jedinstveni maticni broj na nivou drzave i gotovo !
I ovo je još jedan pokazatelj nerada u poslednjih 20 i kusur godina
ovo je pokazatelj prodaje drzave, jer sad rs moze sama da izdaje maticne brojeve, dakle jedan korak ka nezavisnosti hvala kmerima
Današnji bošnjački političari bi i rođenu mater prodali, pocrkali dabogda.
Ne znam zašto Bošnjaci toliko protestuju oko ove stavke što se registraciona područija dijele na 2 entiteta? Pa RS je realnost, sastavni dio naše države, ne znam šta je sporno? Naša je želja bila jedinstvena Bosna i Hercegovina, njihova ujedinjenje sa Srbijom i našli smo se na pola negdje, postigli kompromis. Niti se RS može ukinuti, niti se može otcijepiti, to su dvije istine, a sve ostalo je preljevanje šupljeg u prazno.
korak ka nezavisnost rs
korak ka nezavisnost rs
koliko je tendera i para dato ovima što su digli ruke?
znaci, suma sumarum: jebavali ste nam mater dvije godine i na kraju usvojili zakon koji je bio ponudjen na samom pocetku.. a belmina i ona druga curica (kojoj sam nazalost zaboravio ime, jer nas je takvih kamara koji su hendikepirani ovom vlascu) su zbog toga morale da umru..
Ovo je potpuno normalno i logicno.Cijelo vrijeme su predstavnici RS trazili i predlagali ovakav zakon,koji prati teritorijalnu organizaciju BIH,a Bosnjaci kao i uvijek blokirali i sabotirali.Na kraju podrzali ono sto su obarali godinu dana.Tacno vi koji glasate za SDA nemate grama funkcionalnog mozga,isto oni koji glasaju za Lemija i SNSD nemaju grama mozga.Strasno,
Ustavni Sud nije rekao da se registraciona podrucja moraju mijenjati, prema tome ovo je klasicna prodaja drzave
Koje drzave jarane,je li vi zaista mislite da je BIH drzava i da je neko pita ze nesto,ovo je protektorat,shvatite i postojace dok god Amerika bude htjela.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nije valjda da nije bilo nikakvog protivljenja ... ne mogu da vjerujem da se SDA nije zestoko usprotivila ....
Dobro su se sjetili!
Baš! Kad čovjek skonta, svi oni silni protesti i ono, moglo je svakako bez toga, nije se trebalo ovoliko čekati.
dodikova internacionala