Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na sred polugodista se mijenja ednevnik, niti su provedene edukacije, samo saopstenje.. pa se snalazite
Škole nemaju grijanja,prozore,krovove a vi hocete e-dnevnik
Djeca koriste ChatGPT, nastavnici informatički nepismeni... Isto Top lista nadrealista
Glupostima se bavite! Ukinite mobitele u skolama i postici cete visestruko pozitivne efekte.
ma sagni mi se
Sva informatička (ne)pismenost naših prosvjetara,kao i univerzitetskih profesora vidjela se u doba pandemije.Većina njih mahom ostala u 90 im godinama prošlog vijeka.Al hajde bar su redovni kad su protesti u pitanju...
Zar sve ijedna učiteljica nema telefon, tablet itd.??? Kakvi problemi s obukom???
ljudino neozbiljno i kretenski je nekome reci koristi svoje za potrebe firme... ali ocigledno si rqdio za 'gazde' kojima je sve tvoje i njegovo
Pa kako to? Zar nemamo e-dnevnike? Pa to je Forto obecao da ce uradit jos prije 10 godina kad udje u Kantonalnu vlast! Sjeme mu se zatrlo nesposobno, primitivno, kriminalno.
2024. godina. Problem internet. J**o lud zbunjenog.
problem je sda ministrica, koja je samo promijenila dres. Bavi se saferom i slicnim glupostima, anema kapacitet ni cistacica da bide. Zna se da je Bosnjacka gimnazija napravljena da u njoj rade samo sda kadrovi i naravno direktprica je morala biti istaknuti i zasluzni clan sda. Nip nastavlja i napreduje u odnosu na majcicu.
To je završena priča Klix malo kasni
Okle, dokle?
"Ministar zdravstva Federacije Bosne i Hercegovine Nediljko Rimac neće potpisati saglasnost kojom bi Ismet Gavrankapetanović i formalno stupio na dužnost generalnog direktora Univerzitetskog kliničkog centra Sarajevo (KCUS)"
Danasnje ocjenjivanje je potpuni promasaj.Ocekujete od ucenika da odgovori na pitanja koje vam nudi chatGPT opcija i na pisljivom mobitelu.Gospodo logika rasudjivanja i kreativnost su kljucni elementi modernog skolovanja.
Ja ne znam šta će im to? Samo da roditelji manje dolaze u školu ili da sekiraju djecu i stres im daju ako znaju da im roditelji mogu vidjeti ocjene i izostanke kad god požele. Ja bi uveo ednevnik ali da roditelj ne može vidjeti ocjene nego za pravdanje i ocjene nek' mora doći u školu i lično pričati sa razrednicom.
Ne treba ništa. Ne znam što će nam škole uopće.
"pametna škola" u Tuzlanskom kantonu znači da je na školi drvena stolarija zamijenjena plastičnom i da je škola oblijepljena stiroporom debljine 10 cm. Naravno, stavljena je i nova fasada. Te inovacije, nezamislive za 21. vijek, su drastično doprinijele razvoju inteligencije djece Tuzlanskog kantona. o e-dnevnicina, e-tablama i e-klupama i djeca i nastavnici mogu samo sanjati