Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Rekli su da Islamska zajednica nece ici po misljenje u NiP” - ali zato redovno ide po misljenje i naredjenja u SDA. E moj reise, bas nas blatis, a vjera ti nalaze da ne stitis bakira i njegovu kriminalnu organizaciju. Vjernik bi trebao da bude glavni kriticar nepravedne vlasti, a ne njen slijepi pratioc i sudionik u nepravdi. Ti si, resaga, ipak slijepi pratilac Sda.
Ae ne seri komunjaro
Zasto misle sda uhljebi da svako ko providi IZ kao ocito korumpiranu zajednicu je komunjara? A i da jeste komunjara, sta je tu lose?? Nisu komunjare svele drzavu na dno Evrope gore i od Moldavije, nego pesini iz sda
Religiju i politiku drzati odvojeno!
Slažem se
Klosarcine iz IZ i njihovi zeleni ljubimci. Leglo munafika i krimosa, kad su onakvog hafiza Musica uklonili samo zato sto im je zarovio u kriminalni sistem sta onda ocekivati? Hvala Allahu na uputi i sto mi je dao zdrav razum da ove munafike ne slijedim. Pljuc.
Lako je viditi koja vjerska zajednica podržava koju stranku. IZ je zlatna koka od SDA. Sve im financiraju sa novcem od vakufa koji su istaknuti BiH građani donirali narodu a ne kriminalcima u SDA. Toliko imovine i prometa a ne plaćaju poreze.
Podsjećamo da je reisul-ulema 2018. godine javno iznio svoj stav da nije dobro da Bošnjaci drugima biraju predstavnike: Ne smatram dobrim da pripadnici jednog naroda biraju zastupnike iz drugog naroda gdje god je ravnopravnost u zastupljenosti naroda u institucijama vlasti Ustavom određena i zajamčena. (FENA, 1.10 2018).
Prodavaci nevidljive robe vode glavnu rijec. Zabraniti ih i na Goli Otok. Sve su nas osiromasili, djeci buducnost uzeli. Religija je najvece zlo
To nije nikakvo mijesanje.Islamska zajednica je duzna da brine o Bosnjackom narodu.Proslo je vrijeme komunista kad je Islamska zakednica morala da bira sta zeli da poruci.Gospodo priviknite se na realnost da Bosnjaci koji su vecina u ovoj drzavi nikad vise nece da sute nikome.
manipulisu narodom, da narod ima pameti kuci bi se molio i knjige sam citao a ne da mu svaka susa puni glavu onako kako to njemu odgovara
Tuzno da u 21.vijeki ima jos onih koji misle da ima nesto gore ili neko ko ce da kaznjava i oprasta.Tuga nemoze biti veca.Ljudi na planeti jos uvjek vjeruju u vjestice,duhove,bogove itd i onda puhne vjetar i bude oluja i tada nema niko da ih spasi a oni se i dalje tom necem mole.Ali i to je u redu kad bi to svako za sebe zadrzao.
savjetujem ti da se alt-tabbaš nazad na dawkinsa i slicne koji vjeruju da su nastali od majmuna, jer je to tvoj nivo druze
Glasujmo za iste!
zamislite samo koji je nivo nasih intelegencija kad jos uvjek pridajemo vaznost crkvama dzamijama i ostalima.to su najveci ublehasi i paraziti koji uzivaju u zivoru a vi im sve placate.
Nista vi to niste pisali dok nije Rejs se oglasio. Opste poznato je da se nedjeljom na missma poziva za svoje. To nesmeta komunjarama jer nepostoje tsmo gdje vlada HDZ i SNSD samo bi se popovalo IZ. E ne može, em neide popovanje hodzama, em nisu koministi ateisti ti koje treba da zanima sta vjernik radi. Njima njihov ateizam i bronzani bravar a nama naša vjera. Ziv bio Kavazovicu.
sve je to banda, fuj
Što bi rekao džon lenon zamišljam popove i hodže da se bave vjerom.
To je globalni problem svijeta , ne samo kod nas.....to bi trebalo za sva vremena rascistiti i politika sebi , crkva sebi .
U BiH treba izbaciti vjere....zapravo svakako je i nema
I onda se cudite zasto IZ nema potpisan ugovor sa drzavom.Odgovor se krije upravo u njima samima.Za nadat se da ce CIK znati kazniti ove koji zaludjuju polupismeno stanovnistvo u BiH.