Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi smo se borili i glasali za demokratiju a ne za čistu vodu..
Šta je ovo pa čitav tamni vilajet bez vode?
Bogami biće to mrtva trka. Kao onomad u finalu u muženju koza u trku na Islamskim igrama u Kandaharu
tri slova S D A
Zahrđaće im bubrežna instalacija!!!
NEKA JE BA ,LUKAVCANIMA TREBA SPOJITI KANALIZACIJU U VODOVOD.UMJESTO DA POMLATE SVA GOVNA REDOM SUTE DOK SE POLITICARI BORE ZA FOTELJE I BOLI IH RACKU ZA NAROD
Narod ih je izabrao po nacionalnoj, religioznoj ili fameliarnoj liniji i nek sad placaju zivotom kad su TUPI. Kakav narod takvi i lideri. Na Ilidzi Sandze seru po vodozastitnoj zoni decenijama. Sad imamo Gradonacelinika SELJACINU koji sve proda ARAPIMA da prave kuce i zgrade po vodozastitinoj zoni. Tako sad Sandze i Arapi zajedno kake u vodu koju Sarajlije SRETNO PIJU samo nek je SDA na vlasti. Samo cekaj kad pocnu umirati od tifusa, kolere a mozda i ebole.
OVAJ DELIC PRVO RECE DA JE NEZAVISNI KANDIDAT PA SLAGA POSTADE PREDSJEDNIK SDP LUKAVAC DRUGO OBECAO DA CE LUKAVAC PRODISATI I TO SLAGA TRECE DA CE ZA GODINU LUKAVAC IMATI PITKU VODU I TO SLAGA ----- KO DELICU DADE NADIMAK LAFINAS SVAKA CAST
@Harry Callahan SAD JE KANDIDAT OZRENACA VEC IMA NOVI NADIMAK VOJVODA DELIC ZVANI LAFINAS
šta je ovo jbt srednji vijek u fekalitsanu?
@alfaomegaa tu je to negdje, uglavnom mrak, tama i tuga
Sto je vise pijes to si vise imun... A ja je ne bi pio na tvom mjestu. Treba folku tako, nece skolu, nece borbu za zivot...Ko suti taj trpi. Suti, pusi, pij jer si sam kriv.
Podrska Delicu, sve sto su razvalili godinama sad pokusavaju, njemu smjestit jer ih on dira tamo gdje ih najvise boli. Nacelnik izabran od naroda i sigurno je narodni covjek.
Alija ebem li ti kost materinu u mezaru.. Ti i tvoja fildžan država.
CETO U KOLIBU
Samo Bog zna sta mi pijemo, potrovase nas
Lukavacki SDA seljaci pokusavaju na sve nacine smijeniti nacelnika Delica kako bi zaustavili otkrivanje kriminala koji je cinjen godinama u Lukavcu. Toga se boje, kada bi se istrayio kriminal polovina njih bi zavrsila u zatvoru s minimalnim presudama od 2 pa navise godina zatvora.
mi smo se borili i glasali za demokratiju a ne za čistu vodu..
Kad nam bake uvede zem zem vodu
Iron Man comes from Tuzla
From Lukavac, to be precise