Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sutra svi na Marijin- Dvor, barem jednom da pokažemo ovim našim "ministrima" da nismo ovce kojim nas smatraju!
nece politicari ni doci sutra u parlament , to su teske psihopate !
Sutra ces vidjet svi politicari uzeli godisnji, nema veze sto ce ga iskoristit u kucnom okruzenju !!! m im
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
navikli k'o preko svoje basce
...navikli preko naših leđa, drug ;) Šute p&čke, što ne objave JAVNU TAJNU??! NARODE, DRŽAVA JE VEĆ DVA MJESECA U BANKROTU, NOVAC KOJI ĆE UPLAĆIVAN DO SEPTEMBRA JE IZ REZERVI CENTRALNE BANKE!!! SAMO ŠUTE O TOME!!!
KOJI ĆE BITI UPLAĆIVAN DO SEPTEMBRA* Ne znam ni šta pišem otkako sam dobio ovu informaciju...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
JBMVMYQ !!!!
Klošari nad klošarima. Gade mi se svi političari bez obzira na rasu i vjeru jer sve je to šljam.
a ja ne vjerujem, kako ga nije stid izaci iz garaze preko trave??? pa svaki ima kuci jos pokoje auto, zena, sin, kcerka, mogao je neko malo dalje od zgrade doci po njega, da ne bude bas tako ofirno. cuj preko trave!!! majko mila... ko god da je ovaj i na kojoj god poziciji bio, smjenila bih ga isti cas, seljacina!
Supci,papci,kriminalci
Ne smijete dozvoliti da se napravi još jedan korak ka intencijama zastupnika iz RS-a. Zakon se mora donijeti na fonu odluka Ustavnog sud
Nije valjda da su se poceli plasiti gradjana, mi gradjani se trebamo plasiti njih sta nam rade od drzave i nas samih
Mizerno, ma treba ih pomnoziti sa nulom, kakvi su to jadnici....... )-:
Ja nisam vidio ovu vijest do sada, a sada sam na poslu, ali ako raja ostane u Sarajavu ( na protestima) do 17 i ja dolazim tamo sa porodicom. Ma dosta je vise ovih lopova mora se nesto mijenjati. Samo ja pozivam i ljude iz RS-a da dodju ili isto naprave u Banja Luci da vide i ova stoka iz RS-a da nemaju podrsku gradjana kao ni ovi nasi iz FBiH.
Samo mi nije jasno koji se de-bil-i mogu prepireti oko brojeva. Halo!!!! Brojevi su internacionalni i svi ih koriste onakve kakvi jesu 1,2,3.... itd. Sad možda nekome smeta što su oznake arapskog porijekla pa bi uveli rimske brojeve radije. Gubite nam se iz života više nesposobne ublehe. Do jučer ni brojati niste znali a sad nam još i o životima odlučujete.
Da su danas izbori, opet bi izabrali iste ljude koji nas godinama prave budalama i igraju se sa nama, a zivoti nam prolaze. Svi smo mi obicne ovce i ne zasluzujemo nista bolje od ovoga sto nam se dogadja. P.S. Zelim maloj Belmini da ozdravi i nadje svoju srecu daleko od ove vukojebine u kojoj smo zaglavili
Eto to je vlast. Kada bi ih pitali za koga primaju visoke place i za koga rade naravno da bi rekli radi i za gradjane. Eto kada ovako bjeze preko travnjaka sve se kaze. Tako samo kriminalci bjeze. Nemaju hrabrosti izaci na glavni izlaz sresti se sa onima koje su osiromasili te im pogledati u oci i izjaviti sta su danas ili proteklih mjeseci ucinili u interesu tih osiromasenih gradjana.
tu su protuhe koje nemaju ni sdida ni srama ni hrabrosti .nisu u stanju da urade nista.nemamo temelj drzave i to je nesto od cega se treba krenuti.broj 1 da se jasno definise gdje smo ,sta smo,traziti odgovore mz-a i eu i us.otvoreno ,kratko i jasno.NE ZELIMO VISE BITI NECIJA PRCIJA ZA POTKUSURIVANJE!!!!!
**cke funkcionerske!
DOSTA JE VISE OPSTRUIRANJA IZ RS-A NA SVE STO IMA PREDZNAK BH!!!! IZVESTI NA CISTAC SITUACIJU,TRAZITI REVIZIJU USTAVA BH I REVIZIJU DEJTONA!!! POD HITNO.TRAZITI STAVOVE MZ I EU I US I NJIHOVU PUNU PODRSKU U SLUCAJU IMPLEMENTACIJE SEJDIC-FINCI,NATO,PODRSCI NOVOM USTAVU BH,UKIDANJE KANTONA ITD ITD ;AKO PODRSKA IZOSTANE RASPISTATI REFERENDUM KAO 92-GE ;REZULTATE DOSTAVITI MZ-U I EU I US-U UZ CESTITKU DA SU UZ NJIHOVU PUNU PODRSKU DOBILI 2 NOVE DRZAVE.JEDNU ZASNOVANU NA PROGONU,UBIJANJU,SILOVANJU I GENOCIDU I DRUGU DRZAVU PALESTINU U SRCU EVROPE!!!NEKA TO BUDE PRESEDAN U SVIJETU I PRIMJER KAKO SE UZ ODOBRAVANJE MZ GENDOCIDOM IPAK MOGU PROSIRITI TERITORIJE I UZIVATI NA KOSTIMA MRTVIH !!!!! MORAMO POTRGATI OVU DEJTONSKU LUDACKU KOSULJU KONACNO!!!!!!
Svi sutra u 10h pred Skupstinu/Parlament !!!
umjesto sto se nas narod skuplja zbog nekog parka u turskoj, u kojim vecina nije nikad ni bila nit je cula, treba se za Bosnu i Nasu buducnost borit!!!! dosta nam je nasi problema!! Vecina majmuna u parlamentu nemogu se dogovorit za rucak a kamol nesta vaznije!!!