Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Njemcka priznaje da joj treba ruski gas, samo Bosnjo lozi cumur dok rudari strajkuju I govori, yebes ruski gas.
Covjek je u pravu 100% ima stav, cilj i pouzdane partnere. To sto mi imamo slinave letragicne begove i fikuse koji samo sebi navlace, i ne znaju napraviti sposobnog, pametnog, obrazovanog i Bosnjaka sa stavom nije problem Dodika.
I bogatog Bosnjaka. Bez para i sa onim rudarima, prosvjetarima na ivici gladi, djecom zaludjenom Beogradom i pop kulturom u tenama od 5 maraka ne mozes i nadrogiranom spidom od 3 marke neces daleko dogurati. Treba nam pare i prosvjetljenje. Prvo materijalna osnova, a onda duhovna nadogradnja!
Baveći se KOSOVOM,BIH i RUSIJOM danas je srbija najsiromašnija i najzaostalija država u EVROPI.
Iz srpske republike se godšnje iseli od 50 do 70 hiljada ljudi .Prosjek starosti u republici srpskoj je 46 godina.Za 5 godina će u ovoj genocidnoj tvorevini ostati samo 200 hiljada srba a danas ih ima 500 hiljada.
I Slobodan M. je očekivao pomoć od Rusije i Kine !!! I.....i dobio je ESKADRILE BOMBARDERA !!!
Niko tebi neće pomoći pseto genocidno
ma ako mu zapad pristane na ovu pricu, bosnjaci se samo trebaju okrenuti rusiji i kini pa neka ih onda dodik vodi u nato u eu.
dzaba ti sve, neces non stop putovati po Kini i Rusiji niti je MMF tamo....a kad vide koliko imas duga nece oni nista dati. Samo rokaj Dodo :)))))
Koji glupsoni u rs. On prica, on hoce, on zna, on misli za sviju. Koji je to diktator, strasno.
PODRŽI IZMJENE USTAVA: https://www.izmjeneustava.com/
Joj admine jesi jadan 😂😂😂
biti okruzen sa eu i nato a najvecim dijelom biti ovisan o njima,a postavljati istim ultimatume i ucjene moze samo jedna notorna budala,kretencina.Ucjenjivati ameriku je zajebano.
Mogao bi ti otplutati kao neka stvar
Šta kaže el Bake beskičmenjak na ovo...
Zapadnim diplomatima je vazno CINJENICNO stanje, ne sta zele Bosnjaci, koji su u manjini, ako racunamo Hrvatsku i Srbiju, dakle ko je brojniji, ekonomski i vojno jaci. Tu su Bosnjaci donji.
Zelja: BiH kao drzava tri ravnopravna naroda, u etnicki pomijesanim sredinama. Kao nekada u Jugoslaviji. Za ovu opciju su Bosanci, dio Bosnjaka. Realnost: Srbi i Hrvati zele da zive u etnicki cistim sredinama, sa eventualnim pripajanjem "maticnim" sredinama (Srbija i Hrvatska), jer BiH ne dozivlajvaju kao svoju drzavu. Ne znam kako se ovaj problem moze rijesiti. Ali, perspektiva je mracna.
Etnički čiste sredine su moguće samo uz nasilno pokrštavanje ili islamiziranje manjina u strogo određenim granicama. Pošto se ova tri naroda ne razlikuju niti po izgledu niti po jeziku (historijski su već stotinama godina izmješani do zadnje ćelije), taj cilj je moguć samo divljim metodama, propagandom punoj lažima, strašnim zločinima i istrebljivanjem. Ko je spreman biti šljam, pitanje je sad.
Možete pričati šta hoćete, ali EU I SAD respektuju ovakve stavove i tražiće od Bošnjaka da se prilagode. Tako je bilo i u Dejtonu, pa su bosanski pravoslavci dobili republiku mrsku, a to je prihvaćeno od podaničke abošnjačke politike. Bakire, IZDAJNIK SI ako prihvatiš izborni zakon- dodatnu podjelu Bosne i dodikove nemjere.