Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovaj klix vlasništvo Ronhila, pa svaki dan o njemu, pa zbog vas međed dobija izbore jer svaki dan jel Dodik prno jel ukhakio, pa odvadite malo od Ronhila dođete mu rejting svaki dan ima reklamu, i kad ga nema par dana u medijima Ronhil kao dijete napravi eksces samo da bude u centru pažnje
Dodik se prepao...poslije sigurnosti ide pravo i pravna drzava a idu i mladju tuzioci a ne stare raspale korumpirane kante, a onda ide robija...mislio je bit heroj jer ce RS proglasiti neovisnost ( da sacuva ukradene pare a ne sto ga briga za to) ovaka ce u zatvor i sve ce mu drzava uzeti...zato i jest Laki malo nervozan
Svakim danom sve sam vise ubijedjen da se Dodik drogira, a svi znamo da supstance utiču i na memoriju. A možda čovjek ima i demenciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smetaju mu Nijemci jedina nacija na sbijetu koja je priznala svoje zlocine a ne smetaju mu gubitnicka vojska Draze Mihajlovica koji je jedini ratovao protiv zena i staraca sve druge bitke je izgubio .Nije mu glava u vinklo pa kako koji dan razmislja .
Uvijek je bio dosljedan... K'o sinusoida.
Laki je nervozan 🙂
Ma samo ti pošalji goricu da ih naruži...markica po markica i svi će je poslušati
a rusima zasmetalo to je njihovo maslo, ko ovog ista pita posebno...
Samo se vratio na fabričke postavke
danas kaže ovako sutra onako, prekosutra se ne sjeća ni šta je rekao...dosta više popularnosti političara, treba ih stavit na marginu...
odavno nisi sazvao sjednicu RSa, sta cekas
Covjek je izgubio podrsku, ledja, jer rusija se o sebi zabavila, pa sad ne zna sta da radi. Osudjuje Alkalaja, a i Srbija mu glasala u UNu protiv rusa. Toliko o njegovoj dosljednosti i da se slijedi put Srbije u medjunarodnim odnosima.
Dodik bi rado orke doveo umjesto eufora
duduk nas dobri prolupo, ne zna vise sta ce sa sebe
duduk jeste, ali moj nije, kao sto nisu ni ostala dvojica muljatora i spletkarosa
više me brine ovo što ce on sljedece godine ,znaci lik je vec uzeo izbore..
Nešto mi se Dodo plahno. Poblijedio k*o krpa i k*o fol podržava brojno stanje EUFOR-a, pa ne podržava. U strahu su velike oči.
Nikad ovaj Bosanski pravoslavac nije bio od rijeci pa ni sada, sve sto danas kaže sutra pogazi.
Nema više nikakvog smisla trošiti riječi na laktaško govedo, a što se tiče svih ostalih Srba, sorry. Povjerenje prema njima je ravno NULI. Izborom goveda ili vučića, srbi pokazuju svoje dobro poznato pravo lice. Ne može se oprostiti radikalni četaljski trojac šešelj, nikolić, vučić i njihovo zajedničko divljačko iživljavanje u BiH, niti izjava vučića o Glini u Hr.
Oj Dodik - eno ti Tuzlanski i Posavski kanton hoće da se priključe Brčko distriktu - ŠTA SAD ?!?