Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ulaže svoje pokradene pare preko izmišljenih firmi i tako ih pere i još profitira kao i sa onim obveznicama na berzama sa najvećom kamatama ikada
«Ulaže svoje pokradene pare...» Ne! Sa onim ko je na americkoj crnoj listi niko nece saradjivati. On laze, kao i obicno, svoje ovce.
To Dodo samo gradi BiH...
Mile haj molim te složi svoje najbolje rezultate što su građani u RS imali direktnu korist haj nabroj ih ako možeš na prste dvije ruke bilo bi dobro a koliko si ti ono tamo glavni baja a gdje su rezultati Mile
Vidi ove budale, ko s tavana da je pao. Prijeti, vrijedja, prije podne bi se odcjepioe, poslje podne bi prenosio nadleznosti, a sutradan bi se bavio ekonomijom. Alo bre Srbi, imal tamo iko normalan?
Moja oba sina su otišla raditi vanka, jedan kod Đmita a drugi kod onih špto su u Tuzlu poslali 40 agenata na drugi sprat..
Sto kaze šešelj bovi te kuvac pravi ako imas pale...
Hvalite me moja usta.. Haha koje države, što je tajna ako je ozbiljna
Da se nisi malo pogubio rano je jos za predizbornu
I meni jaran javio da sam dobio Euro Džek Pot ali ja mu nekako nw vjerujem... Jer nisam ga ni odigrao...
Ne vjerujem da se nešto tu može graditi pogotovo kad su gotovo svi pod sankcijama. Firme hoće 100% stabilno tržište rada.
Orban !
Svaka cast gradjanima BiH , oni koji ostaju ovdje su fakat hrabri ili za Jagomira hitno
Auuuuuuuuuu kolkoo lažeee.
Dodik dobio ponudu... najveći idiot dobio ponudu?
Doboj bolnica,Trebinje bolnica. Bar nesto napravi Zenica,Gracanica,Tuzla bolnice raspad sistema nema doktora nema nikog
Po kojoj proceduri je dobio ovu ponudu
Evo ga kao Konaković
I svima ce podijeliti sjeme drveta na kojem rastu euri.