Komentari (435)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
možeš postrojiti i 10 diverzantski odred i škorpione iz Šida jer su klanjem i paljenjem i silovanjem i pljačkom napravili Genocidnu tvorevinu zla u BiH.
opet pretjeruješ, škorpioni su operisali samo u podrinju i Srebrenici, i napravili su nam svima samo štete. Puno više su štete napravili Srbima nego muslimanima. Škorpioni su plaćenici i pokolj u Srebrenici su napravili po nalogu vašeg babe Alije i njegovog mentora Clintona.
@PrgaviKrajisnik odakle li ti pajdo sabiras informacije,iz vesele sveske mozda...
PRIKAŽI ODGOVORE (29)
Najveća prevara koju je Dodik uradio je to što je uvjerio narod da bez njega nema Republike Srpske i da je svaki napad na njega napad na RS i na Srbe. Tako je spriječio svaku kritiku i osigurao jednoumlje. Bakira kritikuju Bošnjaci, pljuju ga, ali Dodik je napravio tako da se svaka kritika njegove pljačke doživi kao napad na cijeli srpski narod ili kao izdaja srpstva i niko od Srba ga ne smije kritikovati. Tako osigurava vladavinu od 10 godina kao defakto diktator.
to samo znači koliko je Predsjednik Mile pametniji i bolji političar od vašeg trećinu predsjednika
Ja sta bi od prijasnjeg socijaliste,sad je najveci cetnik..Ja sta pare urade..Idi ti iz Bosne netrebas nam dacemo mi tebi zemlje ali u rusaku,ponesi koliko mozes..Pa i mi morami slusati ime genocidne unautar Bosne..Ljudu u svakj drzavi se postuje sud te drzave pa valjda bi trebalo i kod nas..
Prvo : "Srbi su okupljeni u državi koja se zove RS", a onda : Pozvao je da se ne osporavaju prava RS-a i taj entitet to neće raditi drugima. De se saberi,pa prvo skontaj šta ste. "kotrljaj se Mile"
Ovo je pravi ludjak ljudi, ja vam kazem :P
JOS JEDAN IGROKAZ OKO 9 JANURA DODIK-KAKIR. Cilj je smetnuti narodu sa uma da je rok za Zalbu na Tuzbu protiv Srbije kraj Februara. Koalicija cetobalija i cetnika je daleko daleko podmuklija od nego sto narod moze zamisliti.
bravo kretenu sa traktora..na ovakvoj nezaposlenosti stavljaj na iskusenje te momke da ostanu bez posla radi tvog nekog inata i skupljanja poena za izbore
Dodik pasa i njegova svita na paradi 9.januara :DDDDD https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15895362_1829211860657465_3720587397266015545_n.jpg?oh=6bbbf871e48442e757dfa5f5a81e4424&oe=5915C8C2
..... ko na bozic u kravice dodje...naser oric...nje karadjordjeeeee..ojhaaaa
Ne mogu oni dodik doći, ljudi bi da popiju Al kod tebe u banja luci serijet nema alkohola
..... ko na bozic u kravice dodje...naser oric...nje karadjordjeeeee..ojhaaaa
Hebao vas vise 3 puk i orkestar, bas me briga, slavite i svirajte mjesec dana, svako ima pravo na veselje, ne znam zasto se uopste tome pridaje paznja.
Ovo Ameri trebaju rjesiti oni su stvorili nakaradnu tvorevinu baziranu na genocidu , polako svijet shvata sa kakvim govnim.a djelimo pola BiH ... Dodik ako ne srusi rs nece niko , i trebalo je odavno iz imena entiteta izbaciti Republika srpska niti ste republika niti srpska nego je od svih naroda stoko zatucana ...
hahaha, grohotom! Mile ohani ba malo, pali hrast i pazi na kuću. Vidiš da će godina biti rodna, a ti baljezgaš i kvariš ljudima ugođaj.
Ne može i tačka ! Ne da Bakir.
On zaboravio sta je prico dok je bio mali,,,pljuvo SDS,(istina pljuje ga i danas)pozivo Karadjica i Mladica da se predaju ,da ne sramote srpski narod,a oni mu napravili ovo sto sad podjebava,,Prava ona kukavica,,ostavili ga u tudje gnijezdo dok ne ojaca a on razjeba sve oko sebe, prevrtljivac sa dna kace
Taj entitet je paravojna tvorevina bas kao i ona sto je bila u HR (sao) . O svemu ostalom samo sanjajte. Oni koji odluce ucestovati iz OSBiH nek se spreme za otkaze sa posla.
lool
Oooo, nabijem više i tebe, i treći puk, i 9. januar, svi ste mi se na vrh kurtza popeli ...