Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi cetnika jesu se okupili ko vukovi nije vam ovo 92. god znaj te dobro da svaki bosnjak ima oruzje prvi ja drzim i imam za takve poput vas koji spominju mrznju i strah,
@krajisnik81 Ćušni ga ćaći u guzicu, što te napravi manita!!!
@1Subaras Cusnem ti materi i sestri u guzu mamu vam cetnicku
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Kad ce Klix prestati da ucestvuje u trovanju naroda i zasto nikad?
Visoki predstavnik ima konacni autoritet u zemlji u pogledu tumacenja ovog sporazuma o civilnoj implementaciji mirovnog sporazuma.Da bi mi svatili pojedinosti, moramo znati , tko i kavu ovlast imaju stranci.Ovaj djikan,kako ga mnogi nazivaju nema tu ovlast.On moze samo zjapiti nad slovima pisanog u Dejtonu, kojeg on ne razumije.
Kakav je bio vas projekt, znamo ,,,ubiti, rastjerati, muciti, silovati ( zene i muskarce), oteti poslove, kuce imanja, plasiti povratnike ...to je vas projekt bijednice! Stidi se svake marke koju imas jer znamo kako je zaradjujes..trujuci ljude mrznjom samo to znas!!!!
Treba Boookir sad da ustane i kaze: " nece biti rata i za rat je portebno dvoje" kao sto mu je ćaća govorio ....E usrani Kakire gle sta si napravio....jopet si pomogo vućićima krmcima i ostalim četaljima da se koprcaju i javljaju i bacaju ti pjesak u oci ....nema pomirbe sa njima nikad ....to su vjecni neprijatelji koji samo vrebaju priliku da se late nozeva i oruzija.....al Kakir kaki ....koji muto u pm materinu ...gori od babe svog ....pravi tokmak ...!!!
Pitanje: Što znače srbijanci u EU ? Odgovor: GRČKA POLICIJA 2017-e POHVATALA ČETNIČKU BARBARSKU HORDU OD NEKOLIKO TARIGUZISTA (SRBIJANACA) ZBOG UMORSTVA JEDNOG MLADOG AMERIKANCA: abcnews.go.com/International/american-college-graduate-beaten-death-greece-arrested-police/story?id=48520051
Sveti vanzemaljski srpski narod protiv koga je vjecito cijela zemaljska kugla pa i ostale planete. Koji bolesnici od naroda u p.m.
DOBRO ZAPAMTITI JEDNO OD MNOGIH DJELA VUČIĆ-MILOŠEVIĆEVIH EKSTREMISTA: Da je Tariguzija godine 1991-e uspjela ostvariti svoj plan da raketira nuklearnu elektranu "Krško" u Sloveniji, bili bi znatno veći rizici da zbog pojačane radijacije dugoročno budu ugroženi životi i zdravlje stanovnika (ponajviše djece i trudnica) u slijedećim državama: Slovenija, Bosna i Hercegovina, Austrija, Hrvatska, Mađarska, Italija.
ODRASLI TARIGUZISTI (SRBIJANCI) I NJIHOVE MALODOBNE SPODOBE: Kažu roditelji: "Dete naše, nemoj da se stidiš nas i starijih svojih predaka, nije sramota biti srbin". Tariguzanče: "Dragi tato i mamo bre, ja želim biti dete ljudskih bića".
Od izvora dva putica vode na dve strane
Srbija nikad nije napravila odklon od politike podjele BiH zato sto konstantno podrzava realizatora te politike na terenu. Uspjela je da nametne svoj identitet BiH Srbima. Politika etno podjela nikad nije bila politika opstanka i normalnog zivota Srba u BiH nego prevashodno politika podjele BiH na etno principu po svaku cijenu. U svemu tome najvise su iskoristeni BiH Srbi
Upravo tako. Tzv., srbi u BiH su samo instrument za provođenje ideje velike srbije. Realno bi bilo sam zapitati se gdje su bili 1992-ge a gdje su sad, i koliko ih je u proteklim ratovima stradalo na prostorima Hrvatske i BiH, a koliko iz matice, i onda nije teško sabrati 2 i 2.
A na silu ignoriše volju naroda i upisuje u djeci u svjedočanstva neke gluposti tipa - "jezik bošnjačkog naroda" i slične gluposti. Ne budaleši Mile, pročitan si davno.
U IZVORNOM DEJTONU SI SJEDIO U TRAKTORU FRAJERU... ZAR SI ZABORAVIO ???
nema nista gore od rata i gubljenja zivota -treba da se zivi i sto bolje prozivi ionako kratak zivotni vijek...ali muka mi je vise, "antisrpski projekt" je vama SVE dokle bude i drugih nacija u sopstvenim zemljama a koje opet vi nekako prisvajate...nase je proslo u ovom sranju, treba ovdje zrtvovati se za buducnost djece i izaci na megdan i protjerat govna odakle su i dosla
Pa prvi ga vi ne poštujete , anex 7 nije ispoštovan nikad , vršite konstantno diskriminaciju nad Bošnjacima u genocidnoj tvorevini ... kakvi hajvani , traže da se nešto poštuje što krše i sami
vi ste svoju "autonomiju" bukvalno ukrali i ostvarili genocidom, ključna razlika međede. Preuzmeš gradove protjeraš sve nesrpsko i sad glumiš finjaka. Nikad nije trebala biti legalizirana RS.
Jedva cekam da se uvede zakon u BH, gdje fashisticke izjave spadaju u krivicno djelo, i provjerom Ip adrese pocnu sankcijonisati... hebo bi vam svima mamu, hebo vam rat mamu svakome ko izaziva medjunacionalnu mrznju ili vrijedja druge jer su drugaci....fujjjjj i balije i cetnici i ustase a pogotovo ovi balavci koji nisu ni bili rodzeni 92god, koji je sad spuco testostoron isalju postove iz raznih gradova svijeta jer su im starci pobjegli temracne 1992..