Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada bi vas opalili po džepu za nerad - sproveli biste svi zajedno potrebne reforme za dva mjeseca. Već iduće godine bi bili u EU.
Stvarno mi nije jasno zasto više objavljujete izjave ovog brunde
Trebamo se definitivno razići, srbi u srbiju, hrvati u hrvatsku a bosnjaci u bosnu. Svako u svoje i miran balkan.
Srbi su genocidan narod, njihova čitava historija se svodi na lažima, potvorama.
Ovaj blento je puko ko kauč. Bolesnik Treba ga ignorisati maksimalno i ne davati mu publicitet niti sekundu medijske pažnje .
Ma nemoj dodiče, kako su drugi uspjeli na jos goroj historiji, francuzi i njemci htjeli eskterminisati jedni druge tako dugo, a njemci kasnije sve ostale, a sad nakon sto su njemci priznali svoja zla, svi kod njih idu, jer su napokon postali fer.
Ok ako je tako onda hajmo ponovo u rat i dok dvije strane ne izginu a treća ostane sama na ovim prostorima. Konju jedan šta znači uzalud zar je problem priznati, izviniti se i krenuti ka bidućnosti i pomirenju. Ali kod nas je to problem ustvari u narodu nije nego među vama slonovima. Uklonite se i narod će sam sebe voditi
Nek je proklet onaj koji bi pobjego
S tobom ne bi prico ni o astronomiji a nemoli od pomirenju.
Paša moj biće opet rata ali drugačijeg. Jedno Alipašino polje ima više oružja od cijele Republike smrdske,,😉
Nikad nacisti neće priznati da je Holocaust genocid i zločin, već da je njima nepravda počinjena. Tako i naše četkice
U pravu si Karikaturo bozija,teško je ,preteško…kada prvo zločini koje su Srbi počinili budeš nazvao pravim imenom,a to je genocid i budes to ponavljao svaki put kada te to neko pita, možda da bi to mogla biti tacka s koje bi se mogli da pomaknemo…
Tesko je sa nenormalnim ljudima i ljudima koji svoju karijeru zasnivaju na mrznji prema drugima. Ko je danas gledao visočko čudo i Djokovicevu ekipu, zna da moze i drugacije. Dole pokvareni fašisti.
E ako bude srece da i ti djecu po kostima prepoznajes, a i unuke.
Dodik je psiholoski zlocinac.
Niko u Republici Srpskoj ili Srbiji ne spominje ni sekundarne ni tercijarne grobnice ni njihovo značenje. Kada bi se spomenulo onda bi svima napokon bilo jasno kako je sve rađeno planski i organizovano. Takvi zločini imaju samo jedno ime. Genocid.
Pogotovo na istoriji koju Srbi kroje...