Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maša i Medvjed
RusijaJeMordor a ja sam dobio informaciju od mame ti da si joj ispo kad si bio manji ispada da je informacija tocna
Ako toliko volite Rusiju zasto tamo ne saljete djecu da rade, zive i onsnivaju porodice? Zasto srpska djeca idu da grade i razvijaju mrski zapad, zive zapadnjacke vrijednosti?
Sad ce plin u rs bit 1 km m3 ono ko Mìći
Ovaj zapeo za Rusiju,ko pijan u kanalu.
Primio kancerogenu ćeliju Republike BIH
Nikakve koristi od tebe, jedino da provjetris prostorije od kuce u Rusiji posto je osoblje na odmoru.
Koga to briga
Korisni idiot
Bravo za komentar. To je to.
Rusiju podržavaju tzv. Republika Srpska, Sjeverna Koreja i Eritreja
Hahahahaha ... hajd moze biti ....cujem da se Dodik nece vise vratiti .....hahahaha .
Ko ne vidi da nas ove nacionaliste tjeraju od EU jer znaju da ce zavrsiti u zatvoru kad udjemo u EU taj je glupi Bosanac. Upalite mozak i jedni i drugi i treci vi radi nekakvog inata podrzavate ovo a svi cemo debelo naheat ako nam zapad okrene ledja ne budite glupi toliko
Isilovci evrpe terorisu
Nosi mu ukradenu ukrajinsku ikonu?
Rješi nam sve probleme
Putin, Erdogan i Milovanovic imaju svoje vazale u drzavi Bosni i Hercegovini. Zaista, smo porobljeni i zaista smo slomljenog duha. Zaista je da slobodu nismo nikada uzivali ni osjetili. Sav zivot i kod ovih koji su tzv.intelektualci, profesori unutar ovih tabora, sda, snsd i hdz, jeste prevara i robovanje tagutima.
Kakav je on domacin pa ne pozove Putina sebi u goste ccccc.