Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si Dodik ljakse iz Laktasa,zini kurvo *urac ces da glabas sad...
zakire, nemoj se bolan prljati, popusio je on, a zna on to i sam pa sad krade sto vise.
E moj balvane nisi ti jedini koji se pita o tome.
niko te duduk i ne pita za federaciju, nego ti brini o sebi.. pripremi sebi vazelina dosta, trebat ce ti u prdekani..tamo je puno kacavendi..hehe
neka vam jebe mater sad ovaj skot za zivota, trazili ste tako. Govno je davno trebalo smaci ... Ovo porucujem svim onim kojima je BiH jedina domovina !
Pozicija samog Dodika je veoma ugrožena kriminalom. Srbija je na puu ka Evropi i sve kriminalce će brzo "potršiti" kako bi se oslobodila balasta. Zna se da je Dodik na samom vrhu liste za " trošenje"
Ma da se ja pitam dao bih ti ja ustav da ga imas pa ga nosi kuci i drzi ga do besvjesti mamlaze jedan zbog tebe i takvim slicnim i u FBiH i u RS narod jadan ispasta i muci se.da ste imalo pametni ko sto niste bolje vam je da nadzete krivo drvo i da se svi povjesate sami jer narodu ce jednog dana dopizditi pa ce vas povjesati mafijo jedna.Jedan ustav jedna drzava i jedinstven narod i bice nam dobro sve dok imamo ovakve mamlaze i dok smo rastrkani jadna nam majka sa njima.
Sto se mene tice ja sam za ukidanje RS tako da je Mile odlican izbor za mene. Dok god na sve optuzbe i pokazatelje moze odgovorit rjecima mrznje prema BiH dobro je znaci da je srpski narod na nivou:),za traktore spreman
To ti misliš da neće.................u 11 opština RBiH a koje su nažalost sad pod šapoom nakaradne izdrkotine RS je počinjen genocid i etničko čišćenje.,.............svih tih 11 opština treba izdvojit iz nakaradne izdrkotine RS i napravit zaseban distrikt.............izdrkanim svetosavcima ostavit 31% teritorije koliko ih je i bilo majmunčadi prije rata
Puši mi i dodik, i bakir, i čović, i fahro, i zlatko . . . ma da mi je vlast 5 minuta, sve bi ja njih povjesao. S*** su nam zivote.
Tako i nas boli k.u.r.a.c za ustavom rs-a
hoce li itko ovog majmuna vise strpati u kakav kavez,ovaj je stvarno poremecen,stavlja svoj narod u groznu poziciju,on zeli da svi ostali mrze srbe a to nitko od ostalih ne zeli.Strpajte budalu u ludnicu on je idealna figura za let iznad kukavicjeg gnijezda 2.
A sa druge strane svi znate moj stav, Dodik je smece od Srbina. Sklapa ugovore sa MMF svaki treci dan. Nama neprijatelji ne trebaju, imamo Dodika.
Najveci problem citave BiH je sto mi nemamo moc i pravo na svoj vlastiti novac. Zasta ce nama euri, dolari, funte i na kraju kvazi valuta konv. marka? Nama ne treba novac koji se odmjerava koliko BMW'a i Mercedesa svabe prodaju, nama treba jeftini i novac bez kredita. Sav razvoj Bosne i Hercegovine se snosi na kolicinu duga kod zionistickih institucija poput IMFa i MMFa. Ako nemas duga nema razvoja, ako imas mali dug ima jako malo razvoja, ako imas ogroman dug bice samo malo vise razvoja. Nasi politicar su bezmocni zato sto je pored njih MMF i IMF, oni sve diktiraju u ovoj zemlji. Za vrijeme Tite nismo imali 6% duga od GDP, a koliko duga ima danas Hrvatska, i Srbija? Preko 80%, a Bosna jos vise. Svako ko zeli da se prostor BiH razvije ekonomski, mora da shavti ovaj fundamentalni problem skim se nasa drzava suoci svaki dan. To je dug i placanje kamata Reifessen, Volksbank, ProCredit itd.
Naš vlastiti novac nestaje iz Bosne na veoma prost i lak način. Velike kamate i sve ostalo što se naplati preko banaka odlazi za krpljenje banaka po Evropi. Mi smo i dalje pod robovlasničkim režimom Za to nije kriv samo Dodik. Kriva je kriminalna grupacija " 7 veličanstvnih BiH".
@Herzog_Kosaca Kakav intelektualan nivo posjedujes. Bilo bi dobro da postanes lider Bosanski Muslimana te da sprovedes svoj "Endlösnung". Prvi koji bi glasali za tvoju kandidaturu bi bili Srbi i Hrvati, takav samoubilacki pokret se samo moze jednom u istoriji desiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najgore je što im je u Dejtonu SDA omogućila da ovako misle. Ostvarili su poziciju da može da ih ne zanima Federacija i njena unutrašnja organizacija. Njihova administracija nije skupa i opštine imaju više slobode. U Federaciji su gradovi razvlašćeni, opštine niko ništa ne pita, imamo 200 kantona i 500 vlada. Dok to poplaćamo nama ostane samo za sladoleda. Federacija treba POD HITNO rezanje administracije i kamo sreće da se kantoni mogu u potpunosti ukinuti.
10 kantona puta 10 ministara plus njihove sekretarice, vozace i ostalo osoblje te ostali razni troskovi dobijemo sumu od priblizno milijardu maraka godisnje. sto je trecina budzeta. ali neka imamo 4 miliona stanovnika ali zato preko 110 ministara 4 premijera i 3 predsjednika moze nam se.
Zašto novinari daju ikakav medijski prostor ovoj ortodoksnoj seljačini? Odzvonilo je i tebi, Dodo, polako padaš u zaborav...
Znači neće kompromitirati ništa u republici toj tvojoj. Hajd super ne daj Bože da se tamo stanje poremeti, sve im je tip-top. Grne rane cccc......
Raspast ce se republika mrska