Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mozes se odcijepiti bez rata a tada bi nestali. Nije ti ovo 92-a !!!!
Samo ponavlja pricu i lozi narod u RS-u a njih je lako naloziti jer oni vjeruju u ovo sto on prica samo ne razumiju da se svede na sljedece : Ja vama suplju - vi meni glasove.
to Mile udri po Americkoj sirotinji
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bole sankcije haman
iako si krupan previse si sitna riba za USA. svjestan si toga pa places kad god ufatis mikrofon. odcjepljuj se vise pa da vidimo sta ce biti dalje
G. Dodik, dužni ste nam zemlju otetu, ubijenu našu nejač, silovanja, protjerivanja...genocid. Budi svjestan toga, junače.
Konakovicu, idi i relaksiraj odnose. To je tvoja prica bila kako se Dodik promijenio... hajde sad... Povalio si nas ko bekane.... Trojka najgora stvar koja nam se desila.
da je tebe iko slusao, vec bi nosali zelene beretke.. Bjezi ba.. Dodik do sada 100ti put spomenuje referendum i odcepljene a opet nista..
Samo ti laprdaj..bolje bi ti bilo da sjediš sa advokatima i vježbaš štivo za odbranu. Zatvor ti je realna alternativa ane samostalnost. Dosta je i tebe bilo.
Bukvalno u Srbiju nećete moći sa pasošem nezavisne RS
Naporan si i ti i nezavisnost RS. De vise ocjepi se
Ratni profiteri nemaju taj kapacitet za odcjepljenja
Ajde bre ne pr di
Samo Dodik i samo on govori o ukidanju RSa. Niko to i ne spominje, ni Amerikanci ni iz Federacije.. Ali napad je najbolja odbrana pogotovu kad je narod stado ovaca..
Hajd3 laprdas 20 god o secesiji samo lozis starce po manjem entitetu.
E pa hajd probaj papagaj u dosadni.
dodik i vucko igraju igru kupovine vremena , u sustini oni spremaju mnogo ozbiljnije stvari na štetu BiH, Kosova, CG i NM , čeka se da desnica ojača još više u Europi i da Trump pobjedi i da krenu u ofanzivu, nazslost veliki broj ovih srednjoeuropskih desničara kao orban, slovački desničari, ukljucujuci francusku i austrijska desnicu kao i milanovica , janshu, rumune će podržati dodika što je katastrofalan scenario
Samo mi kaži frajeru otkud ti toliki podočnjaci. Sigurno nisu od sreće i nebrige.
Muuuuu a jest se uspuho' i razobado'
SANJAJ!