Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Udri Mile, puna zemlja beskicmenjaka a ti horan
Ja mislim da je i za ovo SDA kriva, očekujem reakciju američke ambasade.
Stevandic: ,, Za sve je klivo poLiticko SaLajevo.., pa cak i i za to sto nikada nije imao dobrog logopeda. Krivo je i sto Stevandic izgleda kao Gicko prasic.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Teška vremena, nekako sve gore i gore...
Kad je neko u stanju kazati da su zločin Markale , sami sebe gađali ŠTA VAS IZNANEĐUJE OVA IZJAVA!
Ma ne on je Sam sebi napravio bracu i sestre ili oni njega pa zato ovakav slijed dogadjaja Sa dodom retard...
Koji je to bezobraznik nevjerojatno
Nacisti novinari , šta veliš Mile
Dolazi 300.000.000 miliona iz Londona na naplatu po 11 posto kamati, pa je bolje pričati o bilo čemu samo ne o tom. U tom grmu leži dodo
Piše se 300 miliona
Koji je ovo debil. Zagorcava život čitavoj bih.
Ovaj se pretvara u diktatora
Jesu jesu sami uradili ko sto su sarajlije same granatirale Markale. Al u kurcuuuu
Neka i narod rsa sam okusi spinove koji se vrte na temu rata u BiH. Samo za razliku ubijanja muslimana u ratu imat cete priliku da se spinovi vrte nakon hapsenja protiv tog sistema u rsu pa zahvalite Bogu sto niste u situaciji u kakvoj su muslimani 30 godina.
Federacija hrani tzv.republiku srpsku.Rade u Federaciji i primaju platu.Morate platiti ratnu odštetu , zajedno sa Srbijom.
Sami sebe.... Ivo je odavno poznata priča !!!
Samo su gori od njega ovi u koaliciji sa njim. Znači moraš znati da ti je gazda Dodik ,a moraš mu se povinovati zato što te smjestio u fotelju,i glasati i za nakaradne zakone koji su diktatorski.
Ovaj lik je ozbiljno poremećen.
"Ajde lepo priznaj, a Đura ce ti oprostiti što te je tukao!"
Sami na sebe pucali i bacali granate. Ovo je poznata mantra.
Poceo mi je popravljat dan sa svojim glupostima. U ovom sivilu politickom on baš ima talenta da dodje do izražaja. Ko KLOVN u cirkuskoj areni. Evo 👏👏👏👏
Poceo mi je popravljat dan sa svojim glupostima. U ovom sivilu politickom on baš ima talenta da dodje do izražaja. Ko KLOVN u cirkuskoj areni. Evo 👏👏👏👏