Komentari (259)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisi ti putina ni cuo ni vidio,nego ti je neki njegov daktilograf rekao da se rusija odrice svojih intetesa u BiH zbog toga sto imaju dogovor sa ujakom semom da sebi uzmu dio ukrajine
Nece oni u Ukraini dobro proci
Milorad ne voli Ameriku, a da nije bilo Clintona i njegove administracije, Peti korpus Armije BiH bi prošao kroz Banja Luku kao promaha kroz opranu kosu.
Ni ocesao se nisi
Nema politike nametanja, to je moglo u komunizmu u demokratiji ne može. Demokratska volja građana RS je najbitnija a ne korumpirani ustavni sud i slične bošnjačke institucije.
Nije Putin budala kao ti! Ti moraš da štitiš sve ono što si sa porodicom uspio da ukradeš, prije svega Srbima!
Natovario se seljak dosoadni Putinu, navalio da mu otrese ćunu u pauzi izmedju sastanaka i on bi sad da Rusi to objave kao zvanični sastanak. Ja budale laktaške.
A sad idi Milanovicu...
A dje je slika seoska varalice?
Dejtonski sporazum nemoze se mijenjati bez suglasnosti sva tri naroda a ne kao onomad prije 30 godona kad su Hrvati i Muslimani nasilno mimo volje Srpskog naroda odvojili se iz Jugoslavije.
Nema Putin vremena da se zajebava sa ciganima kao taj Dodik
Primio ga the zamjenik of zamjenik, of the zamjenik, with the zamjenik from the zamjenik from Putin. You keru lažljivi.
Srbija je već upućena kako se ponašati ako se situacija u Ukrajini pogorša. Pa nisu oni samo zbog BiH išli u Rusiju.
On nije ni vidio Putina u zivo.
Ko jednom slaže niko mu više ne vjeruje, tako da nema razloga vjerovati nekom ko laže čim zine.
Ne pretjeruj, išao si da 'cigančiš' i moljakaš za cijenu plina, kao i Vučko nedavno. I tamo su ti malo pritegli lanac jer vide kamo goniš.
Boli Putina tuki za rs, Bih, a pogotovo za ovog glavonju... Ja mislim da je on nesto zajebo Cara, da je Putko nekad nesto trazio od dodinja, a da ovaj nije odradio. .. I sad blefira, a Putko se ceslja... Ajd ga znaj
SDA se nadala da će međunarodna zajednica optužiti RS za negiranje dejtona. Kad ono ispalo drugačije. RS je čuvar dejtona. On i jeste mirovni sporazum. Znači sporazum onih koji se više ne ubijaju međusobno. Mnogi pomješaju šta je mirovni sporazum sa sporazumom pomirenja.