Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od*ebi ce*to. Negiranje genocida ostaje krivicno djelo a vas ko je*e 🙃
Moraju ubaciti i kaznjavati prozivanje jednog naroda genocidnim
Hoce li i istraziti kompletan facebook,youtube, twitter, tik tok, instagram, linked in, pinterest, snapchat, reddit, tumblr, we chat, google+, meetup, badoo, gab, eloo, blogger, hi5, msn, omegle, zoom, viber, tinder, pornhub, xvideos, twitch, sina weibo, friendster, liver journal, komentare stotine hiljada portala svijeta, chat svih online igara, foruma i pretrazivaca…ko ce to placati?
Prvo novi zakon donesen u Parlamentu BiH, s identicnim tekstom, pa onda stari mozemo ukinuti.
Čim usvoimo novi, isti kao Inckov, stari Inckov će prestati da važi, u sekundu.
Moje misljenje je da sva sluzbena lica i drzavni sluzbenici imaju obavezu postivati sve konacne presude sudova kao i obavezu suzdrzavanja od zapaljive retorike u sluzbenom kapacitetu, dok narod treba imati maksimalnu slobodu govora koju im i ustav i medjunarodne konvencije o ljudskim pravima garantuju.
Niposto! Usaglasite tekst pa onda skidajte zakon
Zar ovaj fasista, Milorad Dodik jos nije u zatvoru!??
Vakat je da mi svoju gresku ispravimo iz Dejtona, nikad mi nismo trebali pristati na ovaj cirkus od 3 predsjednika, 3 pm. Dodik nam je napravio priliku zivota, na ovo smo cekali 26 godina.
Uhapsiti ovoga radi Ucjenjivanja...
Dosadan i glup.
Nije niko baš tako naivan.... Možda bake malo ali ipak od nečega što imaš praviti veresiju ne ide...
Kakvom smecu od covjeka smeta nemogucnost negiranja genocida 😶
Malo morgen Milorade.
Taj zakon je itekako trebao jed nikad vi ne bi sjeli ni da razgovarate o tome i vise puta ste blokirali u institucijama bilo kakav spomen o tome.ovi nasi uhljebi bi trebali to da kazu al su nesposobni.
Samo sanjaj, krmak laktaški.
Samo ostati principiejelan na istini. Genocid je bio i kaznjivo ga je negirati, po cijenu rata! Zlocincima dati do znanja da ovo nije srednji vijek i da vlada vladavina zakona.
Mutavi Bakir bi na ovo pristao.
Ne dolazi u obzir!
RUČNA JE POVUČENA