Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobjesnjeli Mile 2 ........
@DogmaPinarello MAD MILEE II
Prosetam Sarajevom, treba mi 7 dana da jednu pokrivenu zenu vidim, a ovamo gledam kako mile laze kao prosijecni srbin, valjda misli da je svak glup.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Puko
muslimanske politike ??? jel on prespavao rezultate popisa prema kojem Bošnjaci su nadpolovicna vecina, ah da sanu upute slijedi al uzalud mile ce otici a rezultati ostati zapisani
Srbi su odlučili
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj SIZIK naziva Bosnjake muslimanima, toliko nas mrzi da je to vec BOLESNO!!! Ako je iko ZLOTVOR bosnjackog naroda onda si to ti! Kamo srece da je Esdaun na mjestu Incka, ne bi postojao ni na mapi bilo kakve politike! Prodavao bi namjestaj i to je VRH!
Dodo Prase
umirice stranci tebe, a onda ce isti taj tvoj narod okrenuti ledja tvojoj popitici jer ces ih odvesti u propast ovako....zasto nekazes koliko se srba odselilo u zadnje 3 god?????
Moze Dodik raditi sta hoce kad upravo Inzko je najveci zagovornik protiv bonskih ovlastenja.
ovo tele se poredi sa puigdemontom. svasta
Dodik je jedan bezobraznik, koji bi ostavio bez posla Incka i OHR, strane sudije, koji su došli u BiH da prehrane porodice, koji bi oduzeo vlast stranim ambasadorima.
Jao grmalja iz opanaka !!!!!
Tako je Mile, ovdje ce zivjeti samo gradjani Bosne i Hercegovine, a ti ces u bajbokanu
Ja ne znam zaista - meni ova prica iZ Srpskog vrha politike je vise tako providna - nevjerovatno. Zna se koliko je VRS pobio civila i silovao djece/zena ,sudom dokazano!!!
Inzko i islamska deklaracija u jednoj rečenici,nevjerovatno...Milorade,nadmašio si sam sebe,...Bogami,kako siješ ne bi ti bio u koži za vrijeme žetve...BOG,BOSNA,BOŠNJACI !!!
osim sto je lik neotesano smece, ovim pokazuje i da je glup, kakve veze ima Piudgemont i Španija sa njime i e RS.???!!I zaboravlja da je BiH (polu) protektorat, a Spanija jedna od najrazvijenijih drzava svijeta!
miletu gori pod nogama,ako mu sad Amerika ne stane u kraj nece nikad
Ma možemu se dok je god ovaj pospani Inzko zabrinut. Pa gori su ovi iz OHR-a sve same pi.de
PRDNO SI TI MILE U ČABAR
Ovako se i jazavac ponaša kad nema kud,rezultat se zna.