Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neke ptice nikad ne polete
🤣🤣
Oluja 🕊🕊🕊🚜🚜🚜
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pustio goluba.
🕊🕊🚜🚜
@FGRovac1998 - Sad sam i ja bas to isto komentarisao gore iznad 😂😂😂
Jadan golub.
koliko su dali drzavnih para nekom da smisli
Šteta, ovaj je krupan da izleti iz frižidera. 🤣🤣🤣
Golub prevrtaner hahahaha
I mi volimo srpsku, entitet u sklopu Bosne i Hercegovine.
Drvosječa iz laktaša se brine za zaštitu šuma i okoliša.
Nema potrebe da objasnjava...jer je opste poznato da izmedju pape i goluba nema razlika....obojica seru sa prozora.
Prdež
golub, kad je uruci jede iz ruke a kad je na gradi sere ti po glavi
Golub predstavlja jednog parazita, koji zivi s grbace naroda i onda sere narodu po glavama
Kaže mir a dogovarao rat sa vučićem da proglasi nezavisnost tzv rs a Vučić uz pomoć Rusije da pošalje vojsku u tzv rs i Kosovo, samo ih malo zapela Ukrajina tako kažu engleski obavještajci
Golub mira i Dodik?Ovo kao da se Putinu uruci nobelova za mir ili da se na tenkovima vojske S.Arabije zaviori zastava duginih boja...
Kažu u Beogradu ga zovu Mile Bosanac
Pao si ti cim saljes zeljkicu u Predsjednistvo. Vide to i ti tvoji tu samo cekaju da te gurnu. Tu spiku ti vise niko zdrave pameti ne kupuje. Crni ti dani dolaze kao i tvojim koalicionim partnerima.
Zamislite predsjedništvo Borjana Krišto, Željka Cvijanović i Bakir Izetbegović. Dođe Bake na sastanak i kaže; đe ste pi*ke, stigo Zdravko Čolić.