Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jazavac pred sudom hahahaha
E jadna je ova nasa Bosna kad se politicarima na sudu nista ne moze naci drugo osim nepostivanja visokog predstavnika. Sami sebi opet autogol kako god da se zavrsi. Nema pravne drzave, ostajemo kolonija.
Pusis ga milorade...
Glavonji zabranit da se bavi politikom a ovoj kucaljki sto dolazi sa njim zabranit prilazak sudu
Klixovo svakodnevno izvjestavanje o dodicku samo pojacava broj glasaca u rs-u za dodicka. Klix je od dodicka napravio zrtvu. Dzaba sto su na granici siromastva, samo nemoj da navodno muslimanski sud sudi najvecem lopovu i rusitelju rs-a.
Dok mu Voda ne dodje do vrata a blizu je onda ce da zbrise iz BiH to samo budale neznaju
Pravosuđe u RS ide u generalni štrajk, poznat datum. "Sindikat pravosuđa traži da se procenat povećanja plata svih zaposlenih uskladi, ne sa platama, već sa procentom povećanja plata nosilaca pravosudnih funkcija, jer se radi o poslovima koji nose krivičnu i materijalnu odgovornost", saopštio je ovaj sindikat.
Nacionalistički Proljev počeo je da smrdi
Zadužuje se gdje stigne. RS se okreće kreditima iz Saudijske Arabije. U Vladi RS u Banjaluci danas je održan sastanak na kome je glavna tema bila mogućnosti i načini saradnje na projektima sa Saudijskim fondom za razvoj. “Republika Srpska čini sve da ojača i održava svoju finansijsku stabilnost. Saudijskim fondom su otvorena politička vrata i to su sredstva koja se ovako povoljno nigdje ne mogu naći.”, kazao je Dodik.
Radi ovakvih je goli otok izmišljen
GENOCIDAŠI POPRILIČNI
Stvorio je psihijatar, vodi je pacijent, a sahraniće je šeik. Šta je to?
GTRS
ON SE TOTALNO POGUBIO KAD JE SAZNO DA SE SUDIJA PROMJENIO.
Dobit ce gkdinu zatvora koui ce naravno otkupiti i to je to
Eto Srbi ako vam se isplati ratovat zbog ovog kriminalca bujrum