Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ebo li vam Putin majku placenicku i uzpeovsku.
26 godina taj sistem postoji takav, kakav je niti je smetao Covicu ni Dodiku ni Bakiru... Sad navalili posljednju godinu. Sumnjivi ste mi, sve teze pokrasti glasove jer imamo i sve manje glasaca pa hocete nove zakone koji ce vam to omoguciti
Razigrajte vas dvojica na male. Džaba ste krećili Komšić ostaje do 2026
Sve go mafijas i lopov, ovo treba sve u zatvpr da narod prodise
Mars na poso obadvojica !!!
Nema razloga da se vise pregovara , jer svi dalnji pregovori svode sa n udovoljavanje HDZu !!!! Etnicke podjele i udaljavanje od EU !!!
Dajte da i to vidim nakon 26 godina od Dejtona, hajde da vidimo šta se to sve može u okviru Dejtona prije novog rata koliko vidim s obzirom na stanje u RS-u. A što se samo DJELIMIČNE PROMJENE USTAVA BOSNE I HERCEGOVINE treba svima u ovom trenutku kratko i jasno svima reči NIŠTA OD TOGA, pa makar to bilo i u Briselu. Sila koja dolazi sa ma koje strane vodi samo u oružani sukob. U ovom trenutku ova dva mozgova siluju sve nas i to nije dobro, ali njima na izbor .....
Samo ne dozvoliti.izdajniku Konakovicu da ide u Brisel. U Brisel ako se bude napravila glupost pa ode treba ici Vojin Mijatovic ispred Sdp Komisic DF Bakir SDA pa ostali.
Brisel nikada nije Bosnjacima pomogao Evropa je pustila Bosnu da krvari . Nemojte se bojati Brisela i njihovih ucjena jer nisu nista uradili.Rat je zaustavila.Amerka i sad bi preko koljena. Ako hoce pomoci.neka sankcionisu Dodika..Pregovori mogu kad se povuku neustavni zakoni Rs. Postavite pitanje Briselu za ovo pa cete vidjeti namjeru.
Onda gledaj lafcino, vidis ga? Das ist lazni Walter!
Čoviću, dosadan si do bola. Zašto se prvo ne zapitaš, kako je moguće da Federalna vlada sa Novalićem, i sa tvojom pulenkom MILIĆEVIČKOM, "rade" 4. godine bezpravno? Hiljadu problema ima, a ti se uhvatio Izbornog zakona pola godine pred izbore. Izbora će biti po starom zakonu, a onda mijenjati korak po korak Izborni zakon, Implementacija presuda prvo, pa onda ostalo. Nećemo NACIONALISTIČKU vlast, ni čobane-predvodnike .
Rusija gubi sa njom I saveznici Srbija I Madzarska. Dok je bio Trump, Visegradska grupa, Slovenija bilo je nesto sansi za pokusaj secesije. Sada je ostala Madzarska, I Srbija koje su preslabe za bilo sta. Ovo je zadnji trzaj da se ostane ali no way.Bosnjaci kojih je 51% nisu budale da posle Genocida I UZP I 65 000 mrtvih puste Ruskim spijunima komad BIH.
Masovne grobnice po Ukrajini, a ova dva momka su ok s tim. Mislim, Dodik je ok s tim a sudeći prema Čovićevoj ljubavi za njega i on je po automatizmu. Pa kad su ok s tim zamislite s kakvim jadom, patnjom i čemerom našeg naroda su sve ok? Dvojica sociopata, ništa drugo
Ova dvojica su klasične terorističke sleeper cells, spremni da naprave nerede ako naredi Putin, trebaju se pomno pratiti
Čović je bliže drvenoj klupi nego fotelji u predsjedništvu.
Jazavce pred sud,
De šta vam je vidiš da vas prc