Komentari (268)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je Dodo..prpa?:))))Ne'š dugo..Allaha mi:))
..i pozdravi tog Željka iza tebe:)))
..poselami Asimu i pitaj je što se ošišala na nulu, da nije šarlah ne da Bog)))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Diže ručnu Baja, uskoro će ubaciti i u rikverc
rutinski demagog... oni ce donositi odluke na osnovu misljenja naroda... svi su glupi a dodo pametan
narod će dati svoje mišljenje što daje legitimitet državnim organima srpske da u skladu sa njom postupaju, dakle, bošnjački sud i tužilaštvo na teritoriji srpske broje svoje poslednje dane
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja pomislim da ne moze biti gori Dodik, a on me svaki put ubjedi da moze... Blago se onima koje predstavlja, mene stid sto ovaj hajvan po mojoj Bosni i Hercegovini pase travu...
E yebiga, ovi iz srpske republike prvo otjeraju ostale narode, poubijaju i enticki ociste pola Bosne, dignu u zrak crkve i dzamije, i onda kad ih je preko 90%, a prije toga bili manjina i ispod 50% u danasnjoj tzv RS, e onda hajmo 'demokratski' i referendum. Pa nije ovo 19. vijek pa da se tako drzave prave, ko kad su Indijance prvo pobili i sklonili i ocistili i rekli onda eh ovo je sad nasa 'demokratska Amerika' i vazda bila. No problem je sto je taj Dejton koji su svi morali na kraju potpisati u biti legalizirao i ubijanje civila masovno i etnicko ciscenje i dao Srbima i Karadzicu i Dodiku pola Bosne i haman drzavu, i dali su im skoro sve sta su htjeli. No ne vjerujem da se mogu otcjepiti, nece to dati ni EU ni Amerika, cisto iz strateskih, politickih razloga, i problema i s Rusijom i na Bliskom istoku i u Evropi itd. Tako da je ovo sve samo politicki poeni za izbore i vlast. Bosna s Dejtonom je protektorat EU i USA i uvijek sta oni kazu na kraju tako ce biti, ko i sam Dejton.
a misljenje je kao i 92ge
Hocu kakit' necu kakit'...haha koji manipulator
Vidi zna i pisati!!!
Na referendumu, na listicu, bit ce u dnu pisano jedno pitanje..uzeo sam kilu zlata za svog unuka od ruskog bizMisMena, hocete li mi halaliti?
MIsljenje da su retardi u glavi , zaostali i da zive u 14 vijeku
Mymoon piso Ban ki moonu
Pise Mile: " dje si Banki Muune, hoce da mi uvale cune u po somune"
evo da ti ja bez referenduma izrazim svoje mišljenje, međede šumski ko da se ti za nešto pitaš......
Koliko vi Bosnjaci paznje Dodiku posvecujete ja to jos vidio nisam..
Baki nije pročitao. Kada je vidio dodin rukopis - korpa. Ne trpi lopove i tužibabe!
Pitanje na referendumu podrzavate li snahocestvo i lapot?..
Ja budala pored svih sranja on hoće građanski rat da izazove. Prošli nije bio al ovaj će biti građanski definitivno...
Nema ovdje gradjana niti za jedan bataljon. Seljacki rat.
BRAVO!
Ako zelis samo da cujes misljenje naroda, napravi internet anketu xd