Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukradu pa kažu dokaži, ubiju kažu dokaži, siluju kažu dokaži, poruše kažu dokaži , zapale žive ljude kažu dokaži, kad im sve to dokažeš kažu da ih mrziš jer su Srbi!😎Ko onda laže?😜
Pecat i zig nisu dokazi? Pa nije to ronhil bez markice.
Svojom glupošću taj će nas čovjek uništiti,a doveo nas je do siromaštva, ja znam da je on živio kod roditelja kao bijeda u kući gdje nije bilo ni patosa nego zemlja a sada na imovinskom kartonu prijavljuje imovinu u vrijednisti 50. miliona KM, šta mislite koliko ima neprijavljene imovine.TREBA mu dobar politički savjetnik ili rs neće biti.
Ovaj čovjek je nas srbe zavio u crno,sve što bude više negirao i govorio protiv BiH to sve više daje povoda međunarodnoj zajednici i i americi da ukine rs,pogotovu što se naša republika verifikovala u americi i sada traže i mali razlog da je ukinu. Građani se zaklinju u Dodika a neznaju da on na njihov račun ih pljačka.
Pa šta, nek dokaže. Kaže jednostavno gdje je bila prije nego što je ukradena i kad je nestala i gotova stvar. Mile ide u ćorku. A Ukrajinci samo da napakoste Rusima zbog Krima. Što brate više ne vrate taj Krim. Nek se žale Bajdenu.
Dodikova odbrana:Mora da su Ukrajinci ukrali sami sebi , nek dokazu da nisu. Isto kao i : Nek Bosnjaci dokazu da nisu sami sebe granatirali Ovaj nacin razmisljanja je psihijatrijsko cudo nastalo tamo negdje gdje istina umire i “zakon veceg papka” vlada...
MOJA IKONA! NIJE TVOJA!
Ovo prerasta u pravi cirkus...Dodik je u živom blatu, što se više vrti, sve više propada 😄
Ovako isto su Srbi radili u ratu i poslije rata. Opljackaju covjeka, pokradu mu firmu u ratu i onda on mora dokazivati poslije rata da je firma bila njegova. A sve se zna.
Čuj Mileta kralja, da oni dostve njemu dokaze kako je ukradena hahahha Mene stid jbt
Dodo i Trump, dva brata!
Idiot, drzi ukradenu ikonu i vlasnicima govori da dokazu da je njihova. Nista cudno od smrda. Neki bosnjaci jos uvijek dokazuju da nismo sami sebe granatirali. Dokazi ti otkud tebi ta ikona debilu
Da dostavi Tegeltiji ili Tadićkoj? Negdje na Romaniji bi se zagubili.
Mali Dodik, kupuje vrijeme kod krezubih birača! Opet će pobijedit na izborima. Razvuči mozak Ukrajini, pa da sami odustanu!
A budale, pa nek dostavi dokaze kako je završila u njegovim rukama....
Ovaj sam sebi jamu kopa
Zašto tužilaštvo ne izuzme ikonu kao predmet krađe?