Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dogovor o ulasku u eu je samo ilizija i nista vise
meni samo nije jasno kako novinari recimo kalibra Senada H. iako sam siguran potpuno vide da je to iluzija , i dalje "pedalaju" tu priču...
Konaković je u programu @N1_BiH kazao da jedan dio Moldavije koji je na granici sa Rusijom pokušava da se odcijepi od matične zemlje. Očito da ministru geografija i nije baš jača strana, Moldavija ne graniči sa Rusijom.
Rudonja sam si sebe izabrao, narod nije sigurmo
E jeste velik narod, pola vas turskog podrijetla
Bolje bi bilo da je naslov clanka "Ko ce popushiti" 🤗 😁
Čuj to, ko ce popustiti ? Pa zna se valjda ko 😂😂😂
Jos jedno seosko krkansko sijelo da se malo zamazu oci. Ali nemamo sreca pa da jedna krstareca padne na mjesto sastanka i rijesi nas mizerije.
Zna se ko će popustiti: trojka
Suplja prica kako bi se omeksali sagovornici, a onda kad dobije sta zeli najveci Srbin i rusilac drzave br.1. Mic po mic, lagano.
Cuj ovog komuniste. Cuj mu govora. Pravi Titov pionir i omladinac. Bratstvo i jedinstvo
Kakvi su ovo izljevi politickih njeznosti Dodiče
Da li mu netko,izuzev Čovića,vjeruje? Velikom narodu ponekada dobro dođu i mali traktorčići.
Muslimani umjesto da spremaju osvetu ćetniku i ustaŝi,pregovaraju ko kukavice i zadnji oloś ovog svjeta ,moljakaju i prose Nema u ćetnika milosti... Musliman se brani borbom a ne pregovorima
Ramadani Tako je tako treba isto je to radila sdfa mafija svih ovih godina sjedeci u privatnoj kafani u Lukavici s Dodikom A jesu se borili i za Hasku reviziju genocida u p.m.
Ucjenjeni Dinokio uvijek popusti
Izdajnici !
Cega papak????? Islamske drzavice ili Haske revizije genocida????
hocel opet Psovati Izdajnicima Srebrenicu a oni poget Glavu !
popustit ce Izdajnici ali nista cudno oni bi Prodali Majcin Mezar za Fotelju a ne Drzavu i Narod