Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh kad bi mogao organizovati referendum da se dobije 51% glasova kada neće glasati Bošnjaci i Hrvati a za referendum važi popis iz 1991 gdje u sadašnjem RS-u nema više od 30% Srba.
hahahahah, e bas ce mi ga biti zao kad ode u prdekanu , cuj za politku treba vise od velike glave (mihajlica) i guslara (govedarica) za politku treba velika glava i turbo folk glas (dodik) hahahah
Pa naravno za Dodika su svi izdajnici ako nemisle kao i on .Pa doklece taj narod vise biti glup
nagledali smo se in naslusali izdajnika 92. !!! Kad god se pomene neka kriminalna radnja poteze se pitanje nacionalnih interesa in ko fol izdajnika. Uz svo postovanje prema onome sto si uradio za RS, mislim da ti je vrijeme proslo gospodine Dodiku\"
Sta cekas Dodo, sto trpis izdajnike, hapsi, streljaj, vjesaj. Nema kompromisa ni tolerancije prema izdajnicima roda svoga.
Plači mala plači,osto sam na Rači ne daju mi proći ne mogu ti doći :D