Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodiku na faci vidis da nije normalan
Koga briga Milorade, Severina je sad kraljica Bosnjaka umjesto Kolinde.
UskopljeHRHB Šta ima u Irskoj. Jesi li druga ili treća smjena? Ne smrdi ti valjda puno na radnom mjestu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahaha A 2011 joj platio koncert u B Luci.
A 1979 bio Srbin 🙂
1970**
Zabio zi i Porfirije,Joanikije i onaj sto ga od zice napravise tzv. Irinej
Medjed koji priča stalno u novinama ! Basna i Hercegovina
Ne diraj mi patriarha u oko mi dirni. Koji hipokrita. No narod se lozi , jer je patrijarh blizi bogu sta li …
Da si prizno genocid mogo si i ti dodo malo na jahtu.
Severina kraljica a dodik švercer cigarama
Mržnja prema muslimanima nikad neće prestati a najgore što više nije odnos tenkovima na goloruk narod pa ostaje samo u prazno laprdanje
Pametniji clanovi snsda sada traze izlaz iz klana. Kad ulojeni firer padne, padaju i svi ostali. Teska robija je sve izglednija.
Debeli ulojeni firer. Kockar, uskoro u drzavnom zatvoru, na teskoj robiji. Zena i djeca u rusiji.
Slijedite paščeću vjeru koja nema uporišta ničemu sve ubica do ubice smrad do smrada vi ste kao stoka čak i gori
Po dodiku eu je troma organizacija koju on vrda ko pravi srbin. Fbih politicari su mu sitni lopovcici, dok su mu kosovari 'siptari'. Vucic -zemlja agresor na bih mu je svetac. Eu mu je kobila, usa siledzija, bosnjaci prljavi tepih, a kosovare nipodastava. Sta je dodik? Seljacina kome je citav svijet lose selo, genocid nepostojeci, a srbstvo od srca kasica prasica.
Sve mu oduzeti,samo traktor ostaviti,pizda krkanska.
Dugo se pretvarala i glumila nešto po Srbiji ali na kraju je njena ustaška linija pokatoličrnih Vučkovića is Drniša konačno isplivala na vidjelo. Krstila je dijete od oca Srbina u katoličkoj crkvi bez njegovog pitanja a onda kad ga je on ponovo krstio u Srbiji Porfirije joj kriv. Kao da Porfirije nema druga posla nego da se bavi sinom od Severine i Milana...
Severini puno vise odgovara filmska industrija nego politika 😝
Gotov si Mile nema ti izlaza ako zaratiš zna ti se a nemožeš se povući jer ode vlast a odma i ćorka čeka. Sam si guzici čepa tražio niko ti nije kriv.
Čekamo Mile snimak tebe i patrijarha na jahti!!!