Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ -„Laž je srpski državni interes.“ -„Laž je u samom biću Srbina“.
Dok je Dodo priznavao genocid u BiH u smrdiju nije smio ni u snovima a vidi sada ahahahahahahahahahhahaha odlučite se srbi je li bio ili nije genocid Dodik je daaaaavno to priznao !
Remove kebab bitte predsjednice nas
@Dr.ArslanagicLi ZAA DOOM, SPREMNIIIII!!!!!
Koji su to ljigavci BOLESNI ....
Ljudi imaju pravo da traze bolji zivot da se bore za to a ne Drzava bez prava govora i misljenja kao sto si ti uradio u ENTITETU gdje gradzani nemaju slobodu govora ,slobodu kretanja i tako dalje BURLE samo da znas da nismo istog misljenja kao ti.Jos si pored sebe postavio KONJSKU GLAVU koja radi po tvom nalogu.
Nije sud da nekoga miru,nego da presudi za genocid i zločine koji su ćinili genocidaši.Građani BiH,nisu se ni sa kime svađali pa da se sad mire.Kad priznate genocid izločine,i poklonite se svojim žrtvama,građani će vam oprostiti,ali nikada ZABORAVITI.
a jes se krmojeb uslaninio ;)
..."Svaka vrsta ulice, dodao je, asocira da su te aktivnosti negdje kreirane ili podmetnute"... Znači, toga se najviše političar lopov boji - Naroda i spontanog dizanja, a uvijek će ih tretirati tako, kao kriminalce i kao da za nekoga rade.
sta ovaj cetnicic ima pricati o svemu tome on je odlikovao zlocince i samim time se svrstao na njihovu stranu to je prosto ko pasulj
Ne treba Haški sud imatu funkciju pomirenja. To ste Vi i Čović trebali učiniti nakon presuda time što ste trebali reći: "Da, pojedinci iz našeg naroda su činili velika zla! Žao nam je zbog toga! Oprostite!"
Okretanje pile naopako Mile. Svi migranti dolaze preko Srbije i prolaze preko RS bez problema. Neka Srbija zatvori granice i nema migranata.
Imaj muda pa reci to slj. put dok budes kamcio pare od Europske Banke, da mozes penzionerima manjeg entiteta isplatit crkavicu da ne poumiru od gladi.
krmak
Najdokumentovaniji slucaj ikad na medjunarodnom sudu pravde. Tolko.
Dodik do 12 sati Ilija a od 12 Alija
Kako bi im Haški sud preko noći postao i pošten i legalan i legitiman samo kad bi (nedobog) Karadžića proglasio nevinim. Ali jbg neće ići...