Komentari (251)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ti brani da praviš? Ako ti je volja, pravi 12 traka Foča- Metaljka, gdje jedva naiđe 50 vozila dnevno! Ima li para? Pričati o auto putevima je apsurd, npr. od Foče do Ščepan polja je "kozija staza", a obmanjujete narod o cestama, na kojima na jedvite jade održavate zimi jednu traku. Narod bježi odavde, a u regiji od Sarajeva do ZV i VŠ živi manje od 150.000. U BiH je jedino rentabilan B. Brod-Sarajevo, ostalo je čisti gubitak. Brze ceste trebaju biti fokus.
Možeš da ga pogladiš. Ljubomora što Vučić dogovara sa Sarajevom. Nije da smatram da je prioritet graditi autoput prema BG, ali ako će to Dodiku dići pritisak, onda sam za.
Tamam skontaš da je ovaj izvlio sve gluposti kad se on ukaže s novom . . . !!!
Ti se Milokrade više ništa nepitaš. Gledaj kako ćeš spasiti glavu!
Čak ni google ne zna za "mjesta" koje on spominje.
Eh da si bogdom se trudio u vlasenici zadrźati firme i jezero.nekad bilo nije trebalo na more se ići.zimi ihriśta..A boksit od uvijek radi..srebrenica firme imala..eh to pa da sav narod ima posla a ti bi se da pitaś kud bi autoput da ide..netreba jer nema toliko prometa u te gradove..
Gdje je jezero bilo?
baś nije lośe put id pala za zvornik, idem ćesto a nekad zavisi i preko karaule kladnja itd.
Ako su Zvornik, Vlasenica, Milići, Han Pijesak, Sokolac, Pale, Rogatica, Ustiprača i Višegrad "najznačajnija teritorija za Republiku Srpsku" (a u stvari sve šuma, neandertalci i međedi), onda se pitam na šta liči ona manje značajna teritorija.
https://www.cazin.net/vijesti/strategija-za-rusenje-dodika-postoji-no-pitanje-je-da-li-ce-ici-izvana-ili-iznutra/ Polako pa i duduk ide na smetljiste istorije.
mozda autoput laktasi prema zatvoru kad te strpaju
Sarma ili grah pa izaberi, maste su puni a para nigdje opet krediti. de kakvog posla da taj put mozemo zaraditi a ne na guzove graditi.
Muslimani imaju najveće seljobere koji ih vode. Seruckaju protiv Dode koji je obićni seljak, a njih vodi seljačina Bakir. Predsjednik RS ubuduće treba da bude neko ko može sam pojesti prase i popit litar rakije., poput svih kraljeva Bosne.
hehe... nešto ko Dalibor Vučanović Sampras...
R.I.P
ti si sve svoje otpjevo, samo jos da polozis racun na sudu i dobijes smjestaj u prdekani.. bit ce to uskoro
hahaha,slike
Pinkova zvjezdica je sada `` k`nozi ``
Je li Dodo da se cetnici lakse povezu pa ti je taj put toliko bitan.