Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek ste vi goloruci, jadni, nevini, naivni, pa onda 8,000 ljudi poubijate u 2 dana 😅
Promijenite malo tu pricu. Vazda neko udara na "srpsku nejac"
baš je bila primjerena reakcija kako su ih mogli s obzirom da su ti goloruki njih napali na tuđem teritoriju. ovo malo vučko zeza sirotinju kao posljednji pokušaj da se održi na vlasti
Jadni tamo goloruki srbi...Da ih nisu slicajno bacali lavovima ko onomad u Sarajevu??
Jadni goloruki srpski narod, uvijek žrfve
genijalac a nas hahaha, koji idiot....
Takav goloruki srpski narod je napravio genocid i nebrojne zlocine
Ha ha ha
Sreca njihova da im organena rasprodaju dali
Uvijek sadaka,hijr,sevap,bericet,mustuluk,nafaka , genocid a Amerika ce napraviti smIslamsku BiH za kukavice na nargilama a najaci u komentarima u klixsonu.U Strahu su Velike Oci !!!!
Kosovo Republjik!!
Ovo je poruka u inostranstvo jer mi znamo sve o "golorukom srbskom narodu"
Pa i lud zna da su u prvom redu bili plaćenici i huligani poslani od vladajućeg režima Beograda da naprave incident... Mada netreba se petljati eto im nek se hebu međusobno...
Likovi povrijedili 50 policajaca i sad seru nesto
Kad kaže punu podršku onda misli i na to da je poslao Srbe iz RS da mlate braću Mađare na Kosovu.
Gooruki srpski narod ih povaljo ko bekane,valjda se trebaju braniti.
Pa ne znam, realno nekako su im ovo Kosovo glupo oduzeli, realno je uvijek bilo simbol te Srbije, pa i nije se lako pomiriti sa tim gubitkom, baš kao što i mi ne bi dali da se odvoji RS npr!