Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Celo Apsolutno si u pravu, ima mjesta za vojne vjeze i u BiH.U krajnjem slucaju \"nepristojno\" je slati svoje vojnike na vjezbe u druge zemlje.Dodik prednjaci u odnosu na sve politicare i to je cinio i 1991 kada se zalagao na zabrani slanja srpskih vojnika da cine agresiju na Sloveniju,Hrvatsku i BiH,a potom,nesto svjezije,kada se \"otvoreno suprostavio Milosevicu da salje srpske vojnik da cine zlocine na Kosovu\".Cujem da zene po mahali pricaju da ce Dodik podnijeti ostavku na funkciju premjera RS,jer dosao je do jednog \"tajnog\"podatka u kojem stoji da je RS stvorena u toku vojne vjezbe armija jedne susjedne zemlje susjedne.
Najvece kriviucno djelo je to ;slati svoju vojsku na vojnu vjezbu na tudju TERITORIJU bez obzira cija to teritorija bila;TE iskljucivo vojska bih ja imala 6-punih godina i to PROFESIONALNE ratne obuke licno na svojoj teritoriji sto je i previse za tako jednu malu republiku,Dodika podrzavam u potpunosti,te sasvim je u PRAVU!!!!!!
Naravno da se treba uvlaciti zapadu prije nego Rusiji ali to je i dalje uvlacenje. Zapad pored svih svojih mana je ipak bolja strana nego rusija. Medjutim da ce slanje trupa jadne i bijedne drzave ka sto je bosna donijeti nesta dobro bosni nemislim ni u jednom momentu. Bosni je naredjeno da posalje 3-4 covijeka i kao svaki potrcko to treba i da uradi. Bosnu jos samo zapad drzi da se ne raspadne i ne bankrotira, zato zapad treba i da slusa. Dodik igra na emocije i iznosi svoje misljenje ali to ipak treba da ostane njegovo misljenje zato sto nema nikakve veze sa realnoscu. Bosna ce da uradi sto joj tata kaze. I tako i treba da bude.
Cuvajte se jeda i pakosti ! Popucati ce vam cireviiii!! Hehehe... Hehehe... Sto se bre jedete toliko, pa shvatite jednom ,mozete nam samo\'\'poflautati\'\'! , tako stoje stvari !
Nemoj se previse pokloniti da te ne bi ko straga...
@CITA SLAZEM SE ALI JA BIH SE RADIO PRIKLONIO AMERIMA NEGO RUSIMA
Cinjenicno stanje je da je BiH veoma mala zemlja i da se mora prikloniti jednoj od strana da opstane. Same vijezbe u Gruziji su neki oblik tipicne provokacije zapadnih zemalja Rusiji ali tu bosna stvarno nema sta da se pita. Bosna ce morati da odigra protivno ljudskim nacelima i stavi se na stranu provokatora u ovom slucaju. To nije nikakva sramota nego tipicni opstanak zato sto drzava od 3 i nesto miliona stanovnika ce uvijek da bude zavisna i moze samo na papiru da se zove Neavisnom drzavom.
NEGO HOCEL KO JABUKA KUPIT
pa znamo mi i sami da Dodik nema kontrole, te sto se tice lanca, odavno je pusten s njega. sto bi reko nas narod, psi laju a karavani za EU prolaze
DODIK BA PRIHVAT ISE TI JABUKA
OHR sad radi za Dodika, ublazuje njegove neoprostive izjave. OHR jeste najveci neprijatelj BiH, samo sto je to tako zapakovano da se ne vidi. Umjesto normalne drzave, imamo limunadu u koju oni dodavaju secer po potrebi. Dodik svo vrijeme govori kako bi OHR morao napolje, a u stvari on zeli suprotno. Dok god je OHR tu, Dodik je siguran. OHR je surogat drzave BiH, koji bi morao da svoju ulogu zamijeni BH institucijama, koje bi slovo zakona primijenile a ne kalkulisale s njim.
Kamo srece da nema nikakve veze sa oruzanim snagama BiH, onda ne bi bilo ni potrebe za nekom takvom izjavom!!! Ima on i te kako veze jer je RS, jos uvijek, sastavni dio BiH, i kao takvi i sami dijelovi oruzanih snaga BiH, a samim tim imaju pravo i da se izjasnjavaju u vezi s tim. Nego vam je ta izjava malo bezobrazna. Zato onda treba i postupiti u skladu sa vasom izjavom pa da bas nema veze sa vasim oruzanim snagama, sami ste rekli. Hocete li da nema nikakve veze? Ma, samo se izjasnite, jedva cekaju svi.
Treba ko u Italiji. Brate sve uzeti od ovih lopova i pod DRŽAVNO vlasništvo, ne entiteta.
Osuditi torbara sto prije i preispitati stecenu imovinu. Ukradeno podjeliti sirotinji. Traktor, jabuka, kruska.
OHR-u je bilo bolje da je sutio nego da daje ovakve pederske izjave. Svi znamo da nije u dodikovoj nadleznosti ali ko ce to da sankcionise?