Komentari (266)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha, ne voli Dodik Bijeljinu nikako. BN TV je Dodikova nocna mora
Zašto bi Dodik gradio FBIH? Putevi već vode o Bijeljine, a tek će da se grade. Prioritet je Istočna RS i tu se mora graditi.
Ide autiput "9. januar" preko Bijeljine tako da je ova trasa neinteresantna za Republiku Srpsku jer je njena poenta povezivanje Sarajeva i Tuzle!
PRIKAŽI ODGOVORE (49)
Gubi izbore u Biljeljini pa da im napakosti. :)
Šta ima par kilometara kroz Bijeljinu. Tu će put ionako doći 9. Januarom. Mora se graditi Istočna RS.
Ide autoput "9. januar" Banjaluka - Doboj - Brčko - Bijeljina ka Beogradu tako da je tvoje zapažanje promašeno! Sem toga Dodik ima u Bijeljini većinsku podršku srpskog stanovništva jer bez muslimanskih glasova bi Savez za promene sa Mićom Mićićem na čelu bio u opoziciji! Nema razloga zapostavlajti ijedan pedalj Republike Srpske!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bolesnik, on bi da ide autoput preko Banja Luke. Lik ne zna sta radi od MRZNJE prema Bosnjacima.
pa ko im brani da prave put od Beograda preko Visegrada,ako Srbija i rs imaju novca udrite pravite
Plaća li Mile autoput ili neko drugi. Šta se on buni! Sve što valja napravili su drugi, sve što ne valja aminovao je Mile
bjeljina je djikanu rak rana
Pa mamu ti tvoju, mozel kako kroz Laktase...Procice kroz Tuzlu i Bijeljinu pa makar mi sami investirali taj put...Kroz jebena sela treba da prodje autoput, a nas da zaobidje, e vala nece !!!
džaba se svadjate, ionako neće biti nikakvog puta
dobra ti je ta
Dodik želi, pa neka gradi sam, RS je prosperitetniji dio Bosne. Šta ima da se petlja sa balijaa iz Sarajeva! Ima Čovića - neka mu pomogne!
Zec je u sumi. Ponavljam. Zec je u sumi. Prijem.
Bolje nikakav put nego ugoditi debelom cetniku da dobije toliku trasu preko rs od Turskih investicija. Preko Tuzle ili nikako. Neka mu rusi grade preko pala
vrati krmetu glavu 🐽🐽🐽
Odustati od bilo kakvog povezivanja sa Beogradom. Odustat ce i Turci i završeno sijelo . . . pa nek se RS povezuje sa svojim parama odakle hoce
Kako vas Mile Traktorista istroluje svaki put , ovo je čudo.. :) Godinama jedini on ovdje ima garantovanih 200+ komentara, pa makar i blejao... Šta je sa vama , ljudi?
Referendum o ruti autoputa....
Ma ne treba mi uopste put prema tamo europa skroz na drugu stranu, to mi je nekako iza ledja, neću da idem unazad..
ne zeli vidjet autoput Sarajevo-Beograd? Konjino pa jeli uvijet tvoja mora bit zadnja pa makar i bila na stetu naroda. Eto sto bi to Pale bile povezane sa necim ili nekadasnji Visegrad a sad grad usljivog Nemanje?