Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A moj Mile ko vas sta pita vise a pogotov tebe. Cuj blef medjunarodne zajednice hahah. Pozabavi se kcerkinim objektom rusi ti ga gradonacelnik BL 🤷🏻‍♂️
Drasko najavio izmjenu plana.Nece bagerista rusiti...nego ce drasko uc u bager...upaliti ga i pregaziti restoran.Dodik bi da se kaci sa amerima i njemcima a drasko srusi restoran njegove kceri hahahahaha
idi mile nek ti saliju stravu,pa ruse nista nepitaju a pitace eres?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
E baš će tebe pitati za mišljenje.
😂😂😂😂😂😂😂!!!!! OVAJ BAS KOMICAR!!??
kmeee krme placi bice Bosne i Bosanaca u njoj....
Ni ja NE prihvatam RS pa ko me pita
Na kakvim si ti drogama?
Necemo Milu,hocemo Schmidta narod se pita..
Napad je najbolka odbrana dodik sad testira ako schmidt bude ko oguljeni incko picopjevac zabrinut imacemo isti scenario.
Sve je u pravu !
Ti si ga i doveo điikane hebo ti pa mat*r, sa svojim ponasanjem i laznim odcjepljenjem i ona tvoj pajtas zujo kakir sa iskopavanjem ratne sjekire. Mrs!!!
Dodik se malo prepao. Da ti nije tog OHR-a, danas nebi imao taj manji bosanski entitet za kojeg misliš da ti je privatna svojina!
Kad ovaj nestane s politicke scene, BiH ce automatski krenuti naprijed
Nestaško mali....ćemo vidimo....
Duvaš ga lagano, Baja ...
A ko te pita jel prihvataš Šmita,upala ti
Smiri se vepru
Ja ne prihvatam da je sutra ponedjeljak i da moram na posao.