Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A bilionska steta nastala tokom stvaranja REPUBLIKE SRPSKE placaju svi gradjani BiH.
A jel neko tražio Dodiku pare za štete po Sarajevu? Budi ti Mile korektan pa obnovi štetu na Ferhadiji, Aladži i drugim brojnim sakralnim objektima od Trebinja do Banja Luke... Njih niko iz Sarajeva zasigurno nije rušio.
CETNIKU !!! JEDAN GLUPI.
POTPUNO ISPRAVNO,KO HI JE PALIJO NEKA SADA I OPRAVLJA.................
ukinut plate politicarima i sanirati..... njihovi jednomjesecni dohodci bi sve pokrili.... ukljucujuci i tvoj Dodo.....
hej k'o na bozic u kravicu dodje....
Na ovog predsednika GENOCIDNO nastalog entiteta ,komentar je ; samo gubljenje vremana.
čuvaj pare Dodo, trebat će i tebi za sanacije
Unučad ti rak dobila.
Mile kontraš poznati.......
Ove zgrade su srušene da bi se napravile bolje od zgrade vlade Šumske, da se uzme koji miliončić dok se može uzimati. Ne brini se Dodo, od tvog poreza će ići samo dio...
Robija Mile, robija. taj bijedni savez protiv naroda RS-a te neće spasiti!
Da Arnaut iz Banja Luke! Živio ti meni. " Renoft Republik Kosova" !!!
Pa, Đuro robija po više osnova. Mile ti je jedan od tri BiH Sanadera. Samo Mile Ronhil je neprikosnoven na prvom mjestu! Procijeni sam zašto:
Dobro Dodo al onda trazi da hiljade tvojih napuste jasle tih istih institucija kao i OS i policijske agencije pa ih ti uhljebi po sumama na brente...
Ispravno, ko je pali neka i plaća.
pa da nije neko ocekivao drugacije......od ovog glavonje me nista nemoze da iznenadi ...........pu
Posto je predsjednistvo BiH zgrada vlasnistvo Sarajeva, TREBA Sarajevo poceti naplacivati koristenje. Jebiga u drugim sredinama se pravi iz temalja, a u Sarajevu ni kirju 20 godina nisu platili.
zemunac, da nije bilo Dejtona ne bi bilo ni RS-a, ni Dodika i sličnih mu budala. Ali i vama je mečka na vratima. Kakav je Mile Ronhil neće se predati bez žrtava. Zna da mu teška robija ne gine!
Ulazili bi mi u predsjedništvo, ali bi predsjednik bio samo jedan, a čete bi bili u Beogradu i tebi u Zemunu, nabijem te na qurazz
Je li istina da ce FBI ispitivati slucaj zgrade predsjednistva BIH, navodno ima upetljanih iz BiH, a naredbodavci su izvan BiH. Sigurno Beograd. Ako se utvrdi da je Dodik, on je treba licno finansirati da je napravi.