Komentari (282)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Licemjerni gad, jedna prica pred stranim diplomatama druga pred nasim. Opasan bolesnik sa teskom dijagnozom
@Bombonica2305 Bosna u UN od 1992. granica na Drini a dodik i njemu valja na kraju leci u ilovacu bosansku bas mi ga zao
@Bombonica2305 Sve sto vi napisete na kliksu pokazuje koliko ste duboko u zabludi i koliko ste izgubljeni. Molit cu se za vase duse kad dodje trenutak.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hahaahah cuj ONO ne podrzava sto je cijeli svijet podrzao...samo kmecis debilu
dabogda krepo govedo inikad se ne vratijo
Haj ti.....šaltaj nekog drugog
Barem je kod njeg jasno šta i kako. Ne voli i gotovo. Sa njim znamo kako je i šta. Gori su sto puta oni koji bi te prodali sa osmjehom i tapšanjem po ramenu a čim se okrenes iza leđa - vidi budale i idealista....
@@ihiczf7 da si pametna osoba, pre nego sto ti se netko javi na ovaj nacin bi dobro razmislio:na koji bi ti se nacin netko mogao dohakati.Glupim ljudima se daju i glupi odgovori.To je za napomenu i mogucnost da nesto naucis.Sa tvojim odgovorima nisi frajer, vec obicna prosta osoba.
ovom hajvanu dati glas, baš moraš bit' retardinjo. čemu li se nadaš ti kretenu što zaokruži ovog dovljaka...
Divljaka!
Ko tebe sta pita???
zadnji trzaji genocidnog laktasenka, sve ove godine je i opstao na velicanju genocida genocidnog srpskog naroda
Boze moj Ko tebe jos voli vidjet Smrdljivo genocidno stvorenje Naravno samo one tvoje dzukele su za tebe,ni u svrbiji nisi pozeljen!
Bosna je vjecna pavijanu
POLITICKI TERORIST !!!
Bošnjaci, nema vama pomoći.... mentalni skop vam je totalno retardiran....obicni ste pijuni....
Samo idioti kao Dodik ne reaguju na njegov IDIOTIZAM.
Ako ti volis biti pod sankcijama, ne mora znacit da i mi isto volimo.
Koji mutant pa sklonite ga vise davno su dinosarusi izumrli
Koje si ti onda pm predsjednik???