Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okej, ali opet svi stoje u redu ispred njemačke i slovenske ambasade. Sve je to na silu.
To su banana drzave za Rusiju. To je samo podobno tlo za srednju klasu, da bude malo bogatija srednja klasa. Kapital koji godisnje prodje kroz Rusiju, ne prodje kroz Sloveniju i Njemacku za 20 godina
576@ i kakve koristi građanin ima od tog kapitala koji prođe kroz Rusiju? Srednja klasa i jeste bitna gmizavce jedan. Zato u Rusiju Oligarhija zivi, a ostatak krezubih nema ni za kifle.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To je prijeko potrebno, jer narod iz RS ne odlazi raditi i živjeti sirom EU, već odlaze u Rusiju i Bjelorusiju. Kakva Njemacka i SLO… Mislim da bi ispravno bilo svim građanima RS koji žive i rade u EU, a podržavaju Duduka i Rusiju, ukinuti vize, pa neka idu u Rusiju raditi, a možda čak i u razvijenu Bjelorusiju.
Pokenjam ti se posred lokacije gdje planiraš da to sranje otvoriš...
Podrska Rusiji iz Bosanskog Petrovca od Bosnjaka, otvaranje konzulata Ambasade Rusije u BIH u Banja Luci je potvrda suverniteta BIH nad Banja Lukom , a sto se tice dejtonskog uredjenja znam da ljudi to znaju ali nekad izgleda se mora ponoviti nije RUsija nametnula Dejton nego Amerika a prije toga Amerika unistava Kutiljerov plan gdje stotine hiljada bosnjaka ostalo od poteza Bijeljine preko Zvornika prekjo svih opstine bosnjackih u podrinju do Foce, Doboj,Prijedor
Tako da zasto se mi ne upitamo sada zasto amerikanci koji su unistili kutiljerov plan tvrdeci da nije bas dovoljno povoljan za bosnjake iako ja radjen na osnovu popisa 1991 i gdje bi bosnjaci imali opstine i gradonacelnika kao za vrijeme Jugoslavije, znaci Bosna bi bila jedna drzava a onaj narod koji je imao vecinu u oredjenoj opstini imao bi svog gradecenila i lokalnu opstinsku vklast, sto je znailo da bosnacima ide 44% Bih lokalkne opstinee vlasti bih, da bi nas sveli u dejtonu na 23 % ameri
Hahahahahahhaaha .... lijepo je zivjeti u oblacima .
Zar nisu njegovi pokušali blokirati otvaranje ruskog konzulata u Banja Luci, u jednoj od njegovih akcija besmislenog blokiranja svega i svačega?
E Dodo ti otvaraj konzulate a kakao ode sa cijenom...
Zašto novinari nisu dodali i onaj dio istog intervjua u kojem dodik kaže kako je dogovorio da ruski plin plaća rubljama? Otkad je to rublja legitimno platežno sredstvo u BiH?
Hajde bolan vise daj to odcjepljenje da vidimo. Kako te nije stid lagati ovce. Hajde bolje da te mi jb nego Rusi. Mi smo ako nista domaci.
Vodi onog iz Sarajeva sebi gore je .te on
Dali je Rusija ulozia Milijarde u rs naprvla nesto sto se mozete stim ponositi!? Vidi se da vise para se prebaciva u Rusiju, emoj Didik ti mal maca za njiha!?
Neka otvori ambasadu, malo je konzulat!!! Ruska ambasada je u Sarajevu, bezbeli glavnom gradu i diplomatskom centru za čitavu BiH!!! Znaju Rusi gdje se diplomate susreću i dobijaju diplomatske tablice za vozila!!! Inače, davno bi preselili u Istočno Sarajevo!!!
Bosna i Hercegovina ne smije zahladiti odnose sa Rusijom, naravno treba osuditi agresiju na susjednu zemlju i ne podržati, ali ne treba uvoditi sankcije i prekidati odnose sa zemljom kao što je Rusija. Veću štetu imamo nego korist.
To ce biti samo spijunski centar . U Beogradu ruski spijuni imaju vecu zgradu i veci vozni park nego srpska Bia.
Ne vidim ni jednog srbina da ide prema Rusiji, svi bi htjeli na zapad!!!
Očekuju se velike gužve za radne vize.
Koja je ovo stetocina kako za srpski narod u BiH tako i za cjelu zemlju
kao srbin (ako je to opce bitno) mogu rec da vise stete nego koristi,tj nikakve koristi