Komentari (368)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ti kredit dodje do guše, pa se koprcas na max
Ja ne želim da tebi sude u Sarajevskim kazamatima kako ti gnjido nas zoveš kad nisu ti dosad sudili za svu mržnju, nego ja želim da tebi sudi tvoj narod svojim rukama a polako dolazi vrijeme toga para nema
Šmit, Marfi, OHR...reakcija???
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Kad Mile kaže ostaćemo bez državne imovine, on misli na sebe, ženu, sina i kćerku
aBd ovaj put ce onaj natpis na tabli istina da bude svih 150 hiljada Srba ce da napuste ovaj lijepi grad😘
Vakat je dosao Dodo spremi se.
kome on priča hahaha šaka jada
Halooooooo , braco Srbi iz Republike srpske , nedajte mu da vas brani !!!! Gotov je i zeli da u ponor povede cijeli narod ! Kakav skot !!!
Njemu je i prvi put rat dobro dosao, jer malo se zna da je pred rat uzeo kredit od milion KM, kojeg zbog rata nikad nije vratio
Ne branis ti narod vec ga uvodis u neizvjesnost i pakao, a sve zbog sopstvene sujete i zastite od kriminala. Nadam se da ce razum da prevlada kod ljudi i RS, jer ne kontam sta je bilo lose od kraja rata do danas, u odnosu na period 1992-1995.
E moj laktaski pravoslavac, tebi ce tvoj narod kojeg si opljackao doci glave ...samo polako .
VRATI pare narodu manjeg entiteta ,krao si kolko si mogao za sebe ,i za svoje poslušnike, kad je nestalo tražiš od Federacije a BAKETA VIŠE NEMA DA NASJEDA NA TVOJE GLUPOSTI. kUPI SE dosta je bilo.
Svako o nekom nestajanju , ko kome brani da se izjasnjava vise kako hoce . Sve drzave od grcke do hrvatske bi na balkanu trebalo pogasit i pogasit istoriju i osnovat jednu Balkan . Onaj zesci restart napraviti
Mile brate razumijem te. I meni je tako kad rate za kredite dodju da se plate. Izdrzi, uz tebe smo.
gdje je sada šmit što ne reaguje kao sto je reagovao i postavio trojku na vlast koja ide na ruku dodiku
Jačanje entitetske linije?Znači li to bradonje i'kontrolni punktovi ' na Dobrinji i topovi na Trebeviću, kao onomad.
Steta sto je do ove tacke dosao, sad ne moze otici ni da hoce, galami puno ali stici ce ga sve istrage prije ili kasnije.
hajde dodo glupane ko baga te molim kreni vise ,pun mi je k--ujac i tebe i tvojih prijetnji
samo da mi je znati od cega i koga ovaj brani narod