Komentari (350)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahah jooj Srbi zar vas nije stid ovog "predstavnika"?
Bojkotujte Srbadijo, šta je bilo sad???
Dodik rece da nece skinuti plocu, pa je skinu, Dodik rece da nece rusiti crkvu, pa je srusi. Dodik ce za mjesec dana, govoriti da je Schmidt najbolji visoki predstavnik do sada. Samo polako, dok ga pritegnu oni koji su ga doveli na vlast.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Neka nama stranaca, hvala, ajd' ti nazad u beogradski stab!
Sastat ćemo se sa Schmidtom kao bivšim poslanikom i ministrom za poljoprivredu Njemačke na Jahorini, kazao je Dodik -- hahaha kako je krmak pokusao da obezvrijedi Schmidta da nije visoki predstavnik nego ministar za poljoprivredu Njemacke. Kao lafo ne daje mu legitimitet, a ipak ce se sastati. Ko glasa za ovog krmka, mozda samo oni krkani iz Drvara, Glamoca, Bosanskog Grahova koji su Olujom i Juznim Potezom otjerani u Banja Luku na asfalt i trotoar
@HajvanceMujo Na kraju tih savjeta, sumska republika ce biti svedena na fikus, sto je i jedan od uslova Srbiji za ulazak u EU.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Među prve četiri nsjčitanije vijesti su dvije o Dodiku!!!???
mene zanima samo vide li njegovi slijepi podanici šta im vožd radi, razvlači ih ko sline od odcjepljenja preko huškanja do hoću neću sjediti i razgovarati? a da je lik puko ko lajsna to vidi svaki normalan čovjek
mrššš džukelo
Ovaj konj je prevrsio svaku mjeru svaku ama bas svaku zao mi srba postenih alahami
Ma pustite jadnika. Odavno je on u govnima a sad kad su došla do grla pokušava da se vadi.
Već je sjedio Milošević sa svima i za tebe je sve riješeno u Dejtonu. Nema više pečenih volova ni pijanki. Radi ili u ćuzu.
Već je sjedio Milošević sa svima i za tebe je sve riješeno u Dejtonu. Nema više pečenih volova ni pijanki. Radi ili u ćuzu.
Ista prica, na koju ih uporno navlaci. Kakvi predstavnici Bosnjaka i Hrvata? Nismo mi nikakva plemena ovdje. Ali cekaj, to znaci da je SAMO Dodik predstavnik Srba...Eh, to ima smisla. Osiguravanje sebi vlastite uloge vlastodrsca, i onda ovi "nashi" jedva docekaju iste uloge, a time unistavaju drzavu i drustvo.
A tko ste 'vi' ..Govori u svoje ime jer te nitko ni 1% ne benda u RS-u a posedno u većem entitetu
Presao je crvenu liniju i sad vrijedja generalno sav narod, sto je za svaku osudu, pa cak i sudsko procesuiranje.
Prvo se izvini za neke od svojih izjava pa se može razmisliti o nekom dogovoru. dodik, sa malim d, nije legitimni predstavnik Srba.
Sta je govedo, usutio si se kako je zakon stupio na snagu
Ti si napravio 'situaciju' jer si negator genocida, jer opstruišeš rad institucija. Nema tu šta sjesti i dogovoriti se...
Bošnjaci bez svjedoka stranaca nemaju šta pričaju sa tobom. Sve što ti Bakir i Fahro kažu, nisu rekli Bonjaci.
Sada bi prvo Bošnjaci trebali reci tek kada se izvine javno za vrijedzanje jedne nacije , mi prihvatamo razgovor sa njim