Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slika 7 dovoljno govori o tome ko su glavni glasači ovog čovjeka. Slična "gospoda" glasačko je tijelo i zelenih.
osjetim smrad iz 7 slike i preko telefona
Mene boli sto se nas narod potpucava na ove malogradjanske politike I izjave na nivou provokatora iz osnovne skole
Jedina zastava koja povezuje sve srbe je zastava TURSKE!! 🇹🇷 🇹🇷
Ako nema na skupu ovdje državne zastave Bosne i Hercegovine. Eto posla za drzavno tužilaštvo
Sviranje ku,,,cu za sitne pare, da je narod pametan govnjivom motkom da vas rastjera,Bando lopovska
Jedu govno ko i dosada. Završit će u Sibiru kao i Putin. Sretno im bilo.
Najveći jad ovaj narod. Toliki lažovi i šovinisti mislim da ne postoje na planeti zemlji. Uvijek bi oni lažima krojili i izmišljotinama krojilk nečiju sudbinu na leđima sugrađana koji ih trpe do bola. A u suštini smo jedine komšije koje oni imaju.
Ima li države da ova .ovna protjera iz Bosne i zabrani ulazak istome,jer je ovo jedan težak licemjer velikih razmjera i provokator i manipulator!
Mile prisluškivač, hahahaa.
Prodajem kauč bukove stranice
Kakve su ovo Ruske zastave
BiH! RS ce nestati!
Skup za HIMARS-a.
Zabava za sirotinju pred izbore.. Dovoljno je vidjeti mizernu scenografiju ovog igrokaza... Kaze hoce da putuje jednom zemljom... Dzaba Mile, na bh. granici cete se uvijek zaustavljati, to ti je i Srbija potpisala :) :) :) :)
Dragi mile, pa vidiš li koji je datum a ti još nisi raspisao referendum, pa vojska, pa ostalo. Mile, ne spavaj ha ha ha ha ha ha ha ha
Erdogan vadi Bakira iz ambisa, a Vučić Dodika. U oba slučaja građani BiH će ispaštati.
Ja šugave zastave u p. Materinu!!
Svi cete biti u jednoj zemlji, ilovači, kao u ostalom i svi mi na ovim prostorima, za 40 godina, pola ce nas u ilovači biti