Komentari (342)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile, nije on državni ministar nego tamo neki entitetski, a i da jeste i ja na posao idem SVOJIM autom i nemam auto za posao i auto za ostale potrebe.
Mozda je neko vec istakao, mrsko mi da citam ali mnogo vece face od bilo kog naseg politicara na posao idu bas na biciklu. Na primjer, premijer Holandije Mark Rutte, Boris Johnson bivsi gradonacelnik Londona, Andrew Mitchell... itd.,itd.
@Improvizator Istina, voznja biciklom podrazumijeva minimum zadovoljenih uslova. Nego, ovdje se voznja biciklom posprdno spominje. A prava sprdnja su politicari koji u zemlji kakva je BiH imaju sluzbeno vozilo (nikad starije od 3 godine), vozaca i osiguranje 24/7. Pa cak i clanovi njihovih porodica koriste te usluge.
@Improvizator Pa ovdje je u tom kontekstu spomenuta zajedno sa 'tackama'. :) Ne ocekujete valjda da se neki ministar vozi u tackama/kolicima ili biciklu? Svi zajedno: ''Ne, ne ocekujemo''.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kakav gospodin, danski i svedski ministri idu biciklom na posao, beda hebote. Prosjecan iq u svim exyu drzavama je oko 90, u Svedskoj preko 100, to valjda dovoljno govori.
"ući u proces zanavljanja voznog parka" "zanavljanja" od koje rijeci je nastala ova rijec i sta ona znaci??
Ne, Cvijanovička, domet mu je traktor sa prikolicom. A, inače je podoban za mnoge poslove, pa kada je i bježanija za Srbiju u pitanju!
Pa neće ministri iz RS-a biti kao neki seljaci od ministara iz skandinavije koji na posao idu biciklom. Ili kao bivši gradonačelnik Londona koji je na posao išao biciklom. Znate li koliko se energije potroši okrečući pedale? Naši ministri tu energiju puno bolje utroše.
A zasto ne bi?
Moj prihedlog je da se fino napravi sporazum sa npr. skodom. I nabavljaju samo njihiva auta, vjerujem da bi bilo mnogo povoljnije kad je kupuje na kolicinu i bez posrednika. Plus jeftiniji servis. I svi da vozaju auta u rasponu od 20 do 25.000KM. A i to je puno za nasu ekonomsku situaciju. Time bi poslali poruku gradjanima da im je stalo.
"Sta me pitate...." tako samo moze pricati sa novinarima jedan neotesani i neskolovani balkanski politicar kakav je Dodo😂. Milojko ne bi ni tebi bilo na odmet sjesti na paciklo pa provozati se koji djir, nebi li tu stomachinu skinuo!
https://youtu.be/6Ur4zW9B52U
A zasto da ne ? Kad u Austriji neki drzavni sluzbenici idu pjeske na posao zasto nasi nebi mogli biciklom? A znam, boje se da ih narod nebi skinuo sa bicikla i lincovao - sto su i zasluzili pa se drze blindiranih Audija
Znaci ova ih stoka ne bi pogledala, da se normalno setaju ulicom. Pa da je ovim retardima koji zive u Bosni stalo do linca, napravili bi to davno. Stoka bez jaja i zelje za boljim zivotom. Umrite u bijedi
Direktor Evropske Centralne Banke dolazi na posao biciklom... Al hajd ti Balkancu reci da ide biciklom na posao - rekli bi mu: "Vidi onog budale, vozi biciklo..."
A nasa Zeljkica , preSdnica vlade Šume , ko nastavnica engleskojg jezika , ona je za zanavljanje....
zasto ne ? pa na zapadu u drzavama 153413614317 svjetlosnih godina ispred nas idu biciklima pa šta s tim?
@Improvizator Srbija je dosta ravničarska i narod je kudikamo možda pametniji?
Pa u švedskoj, Finskoj, idu tramvajem, ili biciklom zašto ne bi vi mogli,, JE...VAM SELO ODAKLE STE ISPALI
hahahaha gdje ce ministar tzv pc biciklom na posao? mile kara ove svoje podanike i jos usi zavrce hahahaha a premijer Holandije npr ide upravo biciklom na posao
@Improvizator mahalac? bogami ja ne masem ne znam otkud ti to bolesnik mora da haluciniras od tih boba, zar ti nije doktor rekao koju dozu da uzimas?
vidio sam jednom sliku kako predsjednik austrije ide na posao biciklom.... predsjednik austrije... alooo ba...